Sport

Mirel Rădoi, încrezător înainte de U Craiova – Zorya: „Lucrurile se vor schimba! Băieții sunt pregătiți!”

Mirel Rădoi este încrezător înainte de manșa retur dintre Universitatea Craiova și Zorya Lugansk, din turul trei preliminar al Conference League.
10.08.2022 | 19:23
Mirel Radoi increzator inainte de U Craiova  Zorya Lucrurile se vor schimba Baietii sunt pregatiti
Mirel Rădoi, încrezător înainte de U Craiova - Zorya. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Universității Craiova a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Mirel Rădoi, încrezător înainte de U Craiova – Zorya

Mirel Rădoi este încrezător înainte de duelul dintre Universitatea Craiova și Zorya, sperând că va aduce calificare oltenilor chiar la primul meci de când a preluat echipa:

ADVERTISEMENT

„Rezultatul nu a fost pe placul nostru, dar cred că mâine seară lucrurile se vor schimba. Nu putem îmbunătăți mari lucruri, vom încerca din ideile pe care le avem, să le transpunem echipei.

Băieții sunt pregătiți, încrezători, mai ales după victoria din ultima etapă de campionat. Nu intru în multe detalii cu Nistor, pentru că le-am spune adversarilor ce avem de gând să facem”.

ADVERTISEMENT

„În mare, am idee despre primul 11, dar decizia o luăm abia mâine după masa de prânz. Egalăm balanța pentru că jucăm acasă, echipa vine după o victorie în campionat și băieții vor să demonstreze că meciul tur a fost un accident.

Zorya cu cât va avea mai multe meciuri în picioare, cu atât va arăta mai bine. Evident, o echipă nu poate să stea 90 de minute doar în apărare sau doar în atac”, a mai spus Mirel Rădoi în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„E foarte important ca fiecare jucător să înțeleagă zonele care trebuie ocupate

„Cred că e foarte important ca fiecare jucător să înțeleagă zonele care trebuie ocupate. După analiza din seara asta, vor știi exact ce trebuie să facă. La analiză vor lua la cunoștință ce trebuie să facă. Nu vreau să mă leg de ce s-a lucrat până acum, pentru că s-ar putea interpreta.

Zorya e o echipă care pasează foarte bine, în toate meciurile lor amicale, chiar și în meciul tur cu noi, adversarul și-a asumat riscuri, pe care noi trebuie să le fructificăm.

ADVERTISEMENT

Și dacă am fi cea mai bine pregătită echipă din lume, tot nu am putea să atacăm 90 de minute. Suporterii trebuie să fie optimiști și alături de echipă, dar trebuie să fie conștienți, pentru că și mâine vor fi momente când vom avea probleme cu adversarii”, a continuat Mirel Rădoi.

„E clar că cea mai bună perioadă ar fi întreruperea pentru meciurile echipei naționale, în care putem lucra din toate punctele de vedere. 

Mă știți și cred că ne vom poziționa mai sus cu liniile. Ne vor face să ne retragem, dar va trebui să știm și atunci cum să ne apărăm. 

Să dea Dumnezeu ca mâine să avem problema de a nu cunoaște unde vom juca. Noi știam de acest aspect de mult timp.

Nu am vorbit până acum cu Laszlo Balint, vom discuta după meciul de mâine”, a mai spus antrenorul oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Zorya Lugansk: 1,88 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT