Sport

Mirel Rădoi, îngrijorat înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva: „E o formaţie mult mai puternică”. Video

Mirel Rădoi (41 de ani) are emoții înainte de prima manșă a play-off-ului Conference League. Antrenorul Universității Craiova și-a atenționat fotbaliștii în privința celor de la Hapoel Beer Sheva.
17.08.2022 | 13:22
Mirel Radoi ingrijorat inainte de Universitatea Craiova  Hapoel Beer Sheva E o formatie mult mai puternica Video
Mirel Rădoi, îngrijorat înainte de Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva: „E o formaţie mult mai puternică”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi este pe val de când a venit la Universitatea Craiova. Noul tehnician a obținut două victorii de când a fost instalat, ultima în SuperLiga, cu Mioveni, scor 1-0. Înainte de partida de la Severin, Rădoi dus-o pe „Știința” în play-off-ul Conference League, acolo unde va juca împotriva lui Hapoel Beer Sheva, după ce a trecut la general de Zorya Luhansk cu scorul de 3-1.

Mirel Rădoi se teme de vicecampioana Israelului: „A reușit mereu să își impună ritmul de joc”

Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva se joacă joi, 18 august, de la ora 20:30. Partida se va disputa pe stadionul din Severin, deoarece „Ion Oblemenco” a fost închis pentru organizarea și desfășurarea festivalului muzical „IntentCity”.

ADVERTISEMENT

„Va fi o partidă destul de intensă, ambele echipe joacă un fotbal deschis şi spectaculos. Lucrul care mă îngrijorează acum este că în toate partidele pe care le-am observat la Hapoel Beer-Sheva a reuşit mereu să îşi impună ritmul de joc. E o formaţie mult mai puternică fizic. Jucătorii lor caută duelurile în orice zonă a terenului pentru că ştiu că sunt puternici şi le pot stăpâni.

Vom vedea cum îi vom contracara. Au şi ei zone vulnerabile şi pot fi surprinşi. Informaţii avem, important e să fructificăm toate momentele lor de slăbiciune. Meciul este foarte important, pentru că poate însemna după atâţia zeci de ani participarea noastră în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Contează mai puţin unde jucăm meciul de acasă. Iar la acest meci va fi un gazon bun, pentru că oamenii de acolo au început să lucreze la el imediat după ce am jucat cu Mioveni. Deci nu vor mai fi probleme cu gazonul.

Apoi, eu consider că va trebui să jucăm la fel şi acasă, şi în deplasare, indiferent de atmosfera din tribune. Pentru că asta înseamnă să devii o echipă mare. Ştiam de mult că la Severin vom juca şi nu pe ‘Oblemenco’, nu trebuie să găsim scuze nici noi, ca staff, nici jucătorii. Dar aşteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare în tribune şi să îi susţină pe băieţi”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Avertisment pentru Ivan și Markovic: „Ne relaxăm când ajungem la finalizare!”

Rădoi a ținut să își avertizeze elevii, care au ratat o sumedenie de ocazii în partida cu CS Mioveni. Universitatea Craiova e calificată pentru al șaselea an la rând în preliminariile unei competiții europene, dar niciodată nu a ajuns în faza grupelor.

„Probabil că ne relaxăm când ajungem la finalizare. Mă bucur că ajungem acolo, dar nu-mi convine că ratăm ocazii atât de clare. Când ajungi atât de liber şi situaţia e atât de clară, soluţia trebuie să fie alta, pentru că aceste acţiuni trebuie încheiate cu gol. Le-am transmis lui Markovic şi lui Andrei Ivan şi celorlalţi anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Nu i-am certat, doar le-am zis să fie atenţi. Partea grea e când mingea ajunge în plasă. Iar noi facem lucrurile exact invers, depunem foarte mult efort să ajungem în faţa porţii, iar când suntem într-o situaţie de unu contra unu cu portarul sau fundaşul ne relaxăm. Deci trebuie să înţelegem că trebuie să fim concentraţi până se termină acţiunea”, a mai spus antrenorul oltean.

Mirel Rădoi se gândește și la celelalte două echipe românești calificate în play-off, FCSB și CFR Cluj, pe care le vrea în grupe alături de Craiova. Returul dintre Universitatea și Beer Sheva e programat peste o săptămână, mai exact joi, 26 august, de la ora 20:00.

„La cum sunt cele două echipe acum, nu cred că una dintre ele poate lua o opţiune importantă pentru calificarea în grupe după meciul de mâine seară. La ce atmosferă fac suporterii celor de la Beer-Sheva, indiferent la ce scor vor pierde mâine seară, dacă vor pierde, au puterea necesară să întoarcă.

Mi-aş dori din suflet să ne calificăm toate trei echipele în grupele Conference League. Fotbalul românesc ar avea nevoie în acest moment de un rezultat comun al celor trei echipe”, a conchis Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva: 1,78 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: