Sport

Mirel Rădoi, varianta ideală pentru a îl înlocui pe Laurențiu Reghecampf: „Este un antrenor care s-ar potrivi la Universitatea Craiova”

Despărțirea iminentă dintre Laurențiu Reghecampf și Universitatea Craiova obligă la calcule. Ovidiu Burcă vrea continuitate, dar ar merge pe Mirel Rădoi dacă ar fi să aleagă un înlocuitor.
11.06.2022 | 14:00
Mirel Radoi varianta ideala pentru a il inlocui pe Laurentiu Reghecampf Este un antrenor care sar potrivi la Universitatea Craiova
Mirel Rădoi, favorit să preia banca tehnică a oltenilor: „Este un antrenor care s-ar potrivi la Universitatea Craiova”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf este pe punctul de a o părăsi pe Universitatea Craiova, după doar un sezon petrecut pe banca tehnică a „alb-albaștrilor”. Rămas liber de contract după despărțirea de echipa națională de fotbal a României, Mirel Rădoi este una dintre opțiunile de înlocuire a tehnicianului la formația din Bănie.

Mirel Rădoi, favorit să preia banca tehnică a oltenilor: „Este un antrenor care s-ar potrivi la Universitatea Craiova

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf și Mihai Rotaru au negociat depărțirea. Tot FANATIK a anunțat că Mirel Rădoi, Liviu Ciobotariu, Daniel Isăilă și Ladislau Boloni sunt posibili înlocuitori ai lui Laurențiu Reghecampf. Ovidiu Burcă, fost jucător al „alb-albaștrilor”, este convins că Rădoi s-ar potrivi la Universitatea Craiova. Are și avantajul că este oltean.

ADVERTISEMENT

„Rădoi este un antrenor care are o experiență foarte mare, deși este foarte tânăr. A antrenat la cel mai înalt nivel, totuși cred eu că prea repede. Faptul că nu a reușit la naționala mare a fost un moment complicat pentru el, care l-a oprit din evoluția lui. Și mie îmi place Rădoi, ținând cont și de specificul din Oltenia, Mirel Rădoi este un antrenor care s-ar potrivi la Universitatea Craiova”, a declarat Ovidiu Burcă la Oltenia TV.

Fostul jucător al formației din Bănie a declarat că ar prefera ca Laurențiu Reghecampf să rămână pe banca Universității Craiova și în sezonul următor din Casa Pariurilor Liga 1. Ovidiu Burcă a spus că tehnicianul are nevoie de mai mult timp la dispoziție, pentru a obține rezultate.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt adeptul continuității, mai ales că acum sunt și antrenor. Mi-a plăcut întotdeauna de Reghecampf ca și antrenor și eu consider că un antrenor are nevoie de o perioadă mai lungă de timp. O echipă se construiește în timp, trebuie să împrospătezi lotul în pauzele competiționale. Este nevoie de foarte multă finețe, continuitate și liniște la o echipă pentru a face performanțe”, a mărturisit fostul fotbalist al oltenilor.

Ovidiu Burcă, aprecieri pentru Laurențiu Reghecampf: “A început să așeze lucrurile la Universitatea Craiova”

Ovidiu Burcă a spus că Laurențiu Reghecampf a reușit să își pună amprenta pe stilul de joc al echipei, lucru care s-a făcut observat în ultimele meciuri jucate pe „Ion Oblemenco”. Acesta a spus că evoluțiile „alb-albaștrilor” i-au amintit de victoriile obținute de tehnician în perioada petrecută la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă Reghe nu a câștigat și a avut o perioadă mai complicată la început, mi s-a părut că începuse să așeze lucrurile. Pe final am fost și eu la un meci, mi-a plăcut Universitatea Craiova. Mi-a adus aminte de Steaua (n.r. – FCSB) lui Reghe, care câștiga meciuri în Europa League, o echipă dinamică, cu o putere mare și rapidă”, a spus Ovidiu Burcă.

Olteanul a declarat că elevii lui Laurențiu Reghecampf au avut evoluții bune pe finalul sezonului din Casa Pariurilor Liga 1. În ultimele două meciuri din campionat, Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la Farul Constanța, scor 4-1, și FC Botoșani, scor 2-0, în barajul pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut mult în ultimul timp, se vedea că acolo e o muncă bine făcută. Nu sunt în pielea patronului, care poate are alte așteptări și nu știu care sunt discuțiile între ei, dar Reghecampf rămâne un antrenor bun pe care România îl are. Întotdeauna ești cu bagajele la ușă, asta este viața antrenorilor din fotbal. Singurul lucru de care poți fi sigur este munca pe care o faci în fiecare zi”, a declarat antrenorul celor de la CSM Slatina.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT