Fotbal international

Mirel Rădoi, jos pălăria în fața unui antrenor român! “E complet! Nu înțeleg de ce are performanțe prea mici”

30.11.2018 | 09:30
Mirel Rădoi apreciază munca pe care o depune un alt antrenor român, Ladislau Boloni

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi și-a scos pălăria în fața unui antrenor român! Astfel tehnicianul de la Under 21 e impresionat de fotbalul pe care îl propune Ladislau Boloni doar că nu înțelege de ce acesta nu a avut parte de performanțe mai mari. “La cum antrenează, are performanţe prea mici. E unul dintre antrenorii compleţi”, a spus Mirel Rădoi pentru Telekom Sport

Ladislau Boloni o pregătește în acest moment pe Antwerp, formație alături de care a urcat până pe treapta a doua a clasamentului în Belgia, cu 32 de puncte. De remarcat că trupa lui Boloni este clasată peste Brugge și Anderlecht, echipe cu o forță financiară mult mai mare, și cu doar 3 puncte sub liderul Genk.

Mirel Rădoi, jos pălăria în fața unui antrenor român! Rădoi pe banca naționalei
Mirel Rădoi sărbătorește calificarea naționalei de tineret la CE 2019 alături de jucători

Mirel Rădoi, jos pălăria în fața unui antrenor român!

Ladislau Boloni și-a început cariera de antrenor la gruparea franceză Nancy pe care a reușit să o promoveze pe prima scenă. După șase ani a preluat echipa națională a României, dar a abandonat proiectul la doar câteva luni distanță. A acceptat să o pregătească pe Sporting Lisabona și a făcut tripla alături de lusitani. A câștigat titlul, Cupa și Supercupa în Portugalia. Au urmat alte două formații din Franța în cariera românului, Rennes și Monaco.

A plecat din Europa în 2007 și preț de un an de zile a pregătit-o pe Al Jazeera. A avut rezultate bune și în Golf acolo unde a cucerit Cupa, apoi a mers în Belgia. A bifat titlul și două Supercupe alături de Standard Liege. Au urmat Al Wahda, echipă pe care până de curând a antrenat-o Laurențiu Reghecampf, Lens, PAOK, Al Khor și Al Ittihad pentru Ladislau Boloni care din 2017 a revenit în Belgia să o antreneze pe Antwerp. În 2009, românul a fost numit tehnicianul anului în Belgia, după ce și-a adjudecat titlul cu gruparea din Liege.

  • 13 echipe a antrenat Ladislau Boloni până în acest moment 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri