Fotbal intern

Mirel Rădoi, jos pălăria pentru tricolorii mici după România – Germania 2-4! „Am intrat în primele 4 din Europa, să fim mândri, mergem la Jocurile Olimpice”

Mirel Radoi jos palaria pentru tricolorii mici dupa Romania  Germania 24 Am intrat in primele 4 din Europa sa fim mandri mergem la Jocurile Olimpice

Selecționerul echipei naționale de tineret, Mirel Rădoi și-a scos pălăria în fața tricolorilor mici după România – Germania 2-4! Prestația naționalei a fost una la înălțime și doar două faze judecate greșit au făcut diferența. Cel puțin, așa spune Rădoi, omul care a preluat echipa din mers în campania de calificare de la Daniel Isăilă. Rădoi le-a atras totuși atenția jucătorilor – nimeni nu le dă nimic gratis.

Mirel Rădoi, jos pălăria pentru tricolorii mici după România – Germania 2-4!

„Nu am regrete, cred că meciul a fost unul simplu cu două momente decisive. Puteam să intrăm la pauza cu un avantaj mai mare, să avem 3-1, apoi cu acel moment nefericit în repriza a doua, acel penalty. Nu știu dacă a fost sau nu, dar știu că dacă nu era acel moment jocul decurgea diferit. Am intrat în primele 4 din Europa, am strâns zeci de mii de români la stadion și câteva milioane la televizor.

Povestea Euro 2019 se încheie aici!

Povestea Euro 2019 se încheie aici! România este învinsă de Germania cu 4-2 și este eliminată în semifinale. Capul sus, băieți! Suntem mândri de voi, tricolorii "mici", dar atât de mari! Mulțumim pentru toate momentele memorabile de la acest turneu final, pentru emoțiile cu care am trăit fiecare meci alături de voi, pentru că ne-ați amintit de Generația de Aur a României! Felicitări! Hai, România!

Gepostet von TVRSport am Donnerstag, 27. Juni 2019

Ne vom aminti de o semifinală, la un pas de finală, trebuie să fim mândri pentru că la anul mergem la Jocurile Olimpice. Cred că după această poveste trebuie să învățăm ce am învățat și acum 20 de ani. Nimeni nu ne dă nimic gratis nouă, trebuie să mergem să luăm, să câștigăm”, a declarat Mirel Rădoi pentru la puține momente după meci.

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 27. Juni 2019

 

Tags: