Sport

Mirel Rădoi l-a ironizat pe nașul Gigi Becali: “Vreau o echipă care să nu mă dea afară după trei luni!”

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională și nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe nașul său, Gigi Becali, când a fost întrebat despre preluarea unei echipe din Liga 1.
12.10.2021 | 17:34
Mirel Radoi la ironizat pe nasul Gigi Becali Vreau o echipa care sa nu ma dea afara dupa trei luni
Mirel Rădoi l-a ironizat pe nașul Gigi Becali: "Vreau o echipă care să nu mă dea afară după trei luni!"
ADVERTISEMENT

Selecționerul Mirel Rădoi a avut o conferință de presă furtunoasă la finalul meciului câștigat cu Armenia, scor 1-0, în care și-a anunțat plecarea de la echipa națională după confruntările din luna noiembrie.

Rădoi a spus că nu va continua la prima reprezentativă în cazul în care România ajunge la baraj și că meciurile cu Islanda și Lichtenstein vor fi ultimele ale sale pe banca României.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi l-a ironizat pe nașul Gigi Becali: “Cine va veni cu astfel de oferte va fi refuzat”

Întrebat dacă ar mai prelua o echipă din fotbalul românesc după ce își va încheia mandatul de selecționer, Mirel Rădoi nu a ezitat să își ironizeze nașul, pe Gigi Becali, după experiența FCSB din 2015:

De ce să nu antrenez în România? O echipă care are un proiect frumos, care nu vrea să mă dea afară după trei luni, cu siguranță. Așa, să vin și să semnez pe trei luni și să plec pentru că am pierdut patru meciuri… cine va veni cu astfel de oferte va fi refuzat și trebuie să știe că există un risc. 

ADVERTISEMENT

Ca să practici un joc spectaculos, s-ar putea să nu aduni prea multe puncte pe perioade de început. E clar că și pentru jucători, și pentru staff, ai nevoie de timp pentru a putea să joci ceea ce dorești, mai ales când vrei să antrenezi o echipă pe principii de joc și nu pe automatisme ofensive. 

“Cel mai bun exemplu este ceea ce a reușit Gică Hagi la actuala Farul, fosta Viitorul”

E clar că ai nevoie de o perioadă mai lungă, ceea ce este greu de realizat în România. Sunt cluburi care încep să aibă răbdare cu antrenorii. Ne uităm, cel mai bun exemplu este ceea ce a reușit Gică Hagi la actuala Farul, fosta Viitorul.

ADVERTISEMENT

După ani de zile în care și-a respectat principiile de joc, a reușit să iasă campion al României cu Viitorul, la timpul respectiv”, a precizat Mirel Rădoi la conferința de presă.

VEZI VIDEO:

Mirel Rădoi a fost numit antrenor la FCSB în vara anului 2015!

Relațiile dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi s-au răcit în finalul anului 2015 când patronul celor de la FCSB l-a forțat pe antrenor să plece de la echipă în luna decembrie, din cauza unei serii de rezultate slabe.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost numit antrenor la FCSB în vara anului 2015, după plecarea lui Constantin Gâlcă. Avea să fie prima experiență ca antrenor a fostului fotbalist al Stelei și nu a fost una de bun augur.

Relațiile dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi s-au răcit după ce antrenorul a fost forțat să plec de la FCSB!

După doar 5 luni în care a pregătit echipa, Mirel Rădoi a fost îndepărtat din cauza rezultatelor slabe. În locul său a fost readus Laurențiu Reghecampf, care nu a mai reușit să aibă aceleași performanțe ca și în primul mandat.

Deși Gigi Becali este nașul lui Mirel Rădoi, între cele două părți relațiile s-au răcit și chiar au apărut mai multe dispute între cei doi în spațiul public.

  • 40 de ani are Mirel Rădoi
  • 8 ani a jucat Rădoi la Steaua (2000-2008)

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,10 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT