Fotbal intern

Mirel Rădoi la U Craiova? Prima reacție a selecționerului de la U21: „Am tot respectul pentru acest club”

13.04.2019 | 20:20
Mirel Radoi la U Craiova Prima reactie a selectionerului de la U21 Am tot respectul pentru acest club

FANATIK a dezvăluit în urmă cu o săptămână faptul că Mirel Rădoi poate fi o variantă pentru postul de antrenor al Universității Craiova. Selecționerul reprezentativei U21 a oferit prima sa reacție oficială cu privire la acest subiect. 

Mirel Rădoi la U Craiova? Prima reacție a selecționerului de la U21

Rădoi a lăudat clubul din Bănie pentru ascensiunea avută în ultimii ani, însă spune că gândul său este doar la reprezentativa U21, alături de care va participa la Campionatul European din această vară. Mai mult, Rădoi ia în calcul varianta să continue pe banca naționalei de tineret și în campania viitoare, pentru EURO 2021.

 “Referitor la informaţiile apărute în ultima perioadă în presă, vreau să fac următoarele precizări: Nu am discutat cu nimeni de la Craiova despre o eventuală venire a mea pe banca echipei. Iniţial, am crezut că este doar o speculaţie de presă, dar doresc să opresc aceste zvonuri pentru că s-a vorbit prea mult despre un subiect care nu există.

Mirel Radoi a calificat Romania U21 la EURO dupa o asteptare de 20 de ani
Mirel Radoi a calificat Romania U21 la EURO dupa o asteptare de 20 de ani

Sunt selecţionerul României U21, mă gândesc la turneul final din vară, după aceea mă voi gândi la preliminariile EURO 2021. Am tot respectul pentru Craiova, pentru fanii olteni şi pentru Devis Mangia, un tehnician italian pe care îl apreciez şi care a realizat lucruri extraordinare la Craiova. Vreau să se ştie că nu s-a pus niciodată în discuţie venirea mea acolo”, a declarat Mirel Rădoi.

Devis Mangia este sub o presiune uriașă la Craiova, după ce în decurs de o săptămână a diminuat considerabil șansele pentru două obiective importante. Mai întâi, U Craiova a pierdut în Cupă cu Viitorul, 1-2 pe teren propriu în prima manșă, pentru ca în weekend-ul precedent să remizeze în campionat cu CFR. Oltenii rămân astfel la șapte puncte de echipa lui Dan Petrescu.

Tags: