Fotbal intern

Mirel Radoi le-a motivat pe fetele din naționala României la victoria cu Lituania: “Mi s-a ridicat părul pe mână!”

09.11.2019 | 08:45
Mirel Radoi lea motivat pe fetele din nationala Romaniei la victoria cu Lituania Mi sa ridicat parul pe mana
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi le-a vizitat pe fetele de la naționala României înaintea meciului cu Lituania pentru a le încuraja, iar cuvintele selecționerului U21 au fosrta motivante pentru că fotbalistele românce au reușit să se impună cu 3-0 în fața naționalei Lituaniei de fotbal feminin. Fetele au avut emoții când Rădoi le-a vorbit și au recunoscut că li s-a ridicat părul pe mână când primeau încurajările din partea lui.

Mirel Rădoi, discurs motivator pentru fetele din naționala României

Mirel Rădoi le-a vizitat la hotel pe fetele de la naționala României pentru a le motiva înaintea meciului cu Lituania, pe care l-au câștigat cu 3-0. Laura Rus a vorbit despre momentul pe care l-a trăit atunci când selecționerul naționalei U21 le-a vorbit: Domnul Mirel Rădoi a fost la noi la hotel. Ne-a încurajat şi ne-a transmis multe lucruri pozitive. Să avem încredere. Este foarte bine să avem acest sprijin”.

ADVERTISEMENT

„Cu Lituania nu am mai jucat. Cu Elveţia am mai avut aici un meci cu ele. Am dat trei goluri. Cred în echipă, cred că suntem o echipă experimentată, cu multe jucătoare experimentate. Ne dorim mult o calificare la un turneu final şi acesta este atuul nostru”, a mai spus Laura Rus.

„Mi s-a ridicat părul pe mână!”

Ștefania Vătafu a recunoscut că a avut foarte multe emoții când Mirel Rădoi a venit să le încurajeze: „Am avut mari emoţii pentru că au venit personalităţi să ne încurajeze, să fie lângă noi. În timp ce vorbea domnul Mirel, mi s-a ridicat părul. A fost un discurs diferit faţă de cel cu care suntem obişnuite. A zis să jucăm cu plăcere şi din pasiune, pentru că de asta ne-am apucat de fotbal”.

ADVERTISEMENT

Partida cu Lituania a reprezentat prima victorie a naționalei de fotbal feminin în preliminariile Campionatului European, după ce în primul meci cu Belgia româncele au suferit o înfrângere.

  • 38 de ani a împlinit Mirel Rădoi pe 22 martie