Fotbal intern

Mirel Rădoi, măsuri radicale la echipa națională: ”Sunt jucători care vin doar pentru a bifa o selecție. N-o să-i mai chem”. VIDEO

21.01.2020 | 14:52
Mirel Radoi masuri radicale la echipa nationala Sunt jucatori care vin doar pentru a bifa o selectie No sai mai chem VIDEO
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a anunțat măsuri radicale în ceea ce-i privește pe jucătorii ce pot fi convocați.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3.45 este cota pentru „x și sub 2.5 goluri” în meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, măsuri radicale la echipa națională: ”Unii nu mai arată că pot face parte din lot”

”E greu în momentul ăsta să inventăm noi jucători care nu au fost niciodată la echipa națională. Sunt anumiți jucători care au fost convocați în trecut și care să nu se regăsească acum”, a declarat selecționerul în Spania.

”Sunt jucători care vin doar pentru a bifa o selecție la echipa națională și nu mai arată că pot face parte din lot deoarece sunt mult prea egoiști”, este una dintre măsurile pe care Mirel Rădoi le va lua la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Mirel RĂDOI vorbește acum din Spania.LIVE VIDEO acum de la Puerto Banus

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 21. Januar 2020

”Pe Ianis nu l-a lăsat clubul să plece împrumut”

”Radu aștepată și să vadă ce se întâmplă, dacă pleacă sau rămâne la Genoa. I-am transmis că sunt sigur că dacă se va antrena foarte bine va redeveni curând titular, deoarece are multe calități”, a continuat selecționerul.

”La Ianis Hagi e o problemă delicată deoarece clubul nu l-a lăsat să plece împrumut, să vedem dacă pe Răzvan Marin îl vor lăsa să plece împrumut. M-aș bucura ca ei să joace oriunde s-ar duce, să prindă minute”, a precizat Rădoi.

ADVERTISEMENT

”Nu va ieși nimeni din încăpere până nu vom rezolva situația”

”Jucătorii trebuie să înțeleagă cu toții că suntem un grup, indiferent de vârstă. Cine va crede că este acolo pentru el, va părăsi foarte repede echipa națională. M-aș bucura, dacă chiar există un conflict între generații, să producă o discuție”, a spus Mirel Rădoi.

”Să vedem care sunt problemele care au măcinat echipa națională. Când ne vom vedea prima oară vom discuta despre acest lucru și nu va ieși nimeni din încăpere până nu vom rezolva situația”, a completat noul selecționer.

ADVERTISEMENT

”Tătărușanu nu poate lipsi”

”În ceea ce-i privește pe fotbaliștii care nu prea joacă, gândul meu este împărțit. Și asta pentru că poate fi un jucător esențial. Luăm concret cazul lui Tătărușanu. E căpitanul echipei naționale și chiar dacă nu a jucat la Lyon, faptul că mai există șanse de calificare la Euro i se datorează și lui”, a afirmat el.

”Un jucător precum Tătărușanu nu poate lipsi, chiar dacă nu joacă la club. Dacă e vorba de alt jucător, se poate lua în calcul absența lui. Dar e clar că preferăm jucătorii care au minute”, a continuat Rădoi.

”Pe unul de 30 de ani e greu să-l mai înveți ceva”

”Am pretenții mari de la cei care au fost în vară la tineret, pentru că vârsta îi ajută, asimilează informațiile mult mai bine, în timp ce pe unul de 30 de ani e greu să-l mai înveți ceva sau să mai schimbe ceva”, a mai declarat el.

Noul selecționer al echipei naționale se află în acest zile în Spania, acolo unde mai multe echipe din campionat se află în stagii de pregătire. Mirel Rădoi a mers să-i cunoască pe o parte dintre jucătorii alături de care va lucra.

ADVERTISEMENT