Fotbal intern

Mirel Rădoi, mesaj emoționant: “Nu m-am simțit mai mândru că sunt român decât acum!”

01.12.2018 | 13:52
Mirel Radoi mesaj emotionant Nu mam simtit mai mandru ca sunt roman decat acum

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, pe pagina de Facebook a echipei naționale a fost postat un discurs al selecționerului de la tineret. “Nu le va mai fi rușine celor plecați în străinătate, acum vor putea spune cu mândrie de unde sunt. Nu m-am simțit mai mândru că sunt român decât acum.”, a spus Mirel Rădoi în vestiarul naționalei după victoria 2-0 cu Țara Galilor, care a hotărât practic calificarea la Euro 2019.

Discursul din vestiarul tineretului dinaintea partidelor era mai mereu în sarcina portarului Ionuț Radu, dar și Mirel Rădoi a arătat că e un bun motivator. După victoria 2-0 cu Țara Galilor, care ne-a risipit emoțiile participării la Euro, Mirel Rădoi a impresionat în vestiar cu discursul său. “De acum încolo, acest afiș va fi icoana familiei 21. Nu ne poate bate nimeni nomentul în care scoateți din voi ce am scris acolo. Nici Liechtenstein, nici Portugalia, nici Germania! Ați făcut mândri 12.000 de fani din tribune, milioane de români din fața televizoarelor și alte sute de mii care sunt plecați din țară. Nu le va mai fi rușine celor plecați în străinătate, acum vor putea spune cu mândrie de unde sunt.”, a spus antrenorul în fața “tricolorilor” mici.

Mirel Rădoi, un #RomânMândru

#RomânMândru ???

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Freitag, 30. November 2018

Mirel Rădoi, discurs emoționant în vestiar : “Nu m-am simțit mai mândru că sunt român decât acum! Asta va fi icoana familiei 21”

Filmulețul cu discursul lui Mirel Rădoi a fost postat de FRF de Ziua Națională, pentru că selecționerul a apelat tocmai la patriotismul “tricolorilor” în campania de calificare. “Am fost plecat 9 ani din țară, niciodată nu m-am simțit mai mândru că sunt român decât acum. Și asta datorită vouă! Vă mulțumesc”, a completat antrenorul care ne-a dus la Euro 2019.

Tabla din vestiar pe care fiecare jucător a scris “secretele” pentru o victorie cu Țara Galilor

Înaintea partidei cu Țara Galilor, discursul a fost ținut de Geroge Pușcaș și încheiat de Ionuț Radu. Portarul a avut ultimul cuvânt înainte de ieșirea pe teren. Dealtfel goalkeeperul de la Genoa e recunoscut pentru talentul său motivațional. Prima oară când Radu a ieșit în prim plan a fost înainte de victoria 2-0 cu Bosnia, când discursul său a devenit viral.

România U21 – Bosnia-Herţegovina U21 2-0

Discursul căpitanului Ionuț Radu înainte de victoria tricolorilor U21 contra Bosniei-Herțegovina? bit.ly/2x44blE#LuptamImpreuna #HaiRomania ??

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Dienstag, 11. September 2018

  • 0 (zero) înfrângeri a avut România în preliminariile pentru Euro U-21 de anul viitor