Fotbal intern

Mirel Rădoi, mesaj ferm pentru jucători după victoria din Austria: ”Nu am câștigat decât entuziasm și încredere”. De ce l-a ales pe Alibec în dauna lui Pușcaș. Video

08.09.2020 | 00:38
Mirel Radoi mesaj ferm pentru jucatori dupa victoria din Austria Nu am castigat decat entuziasm si incredere De ce la ales pe Alibec in dauna lui Puscas Video
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, le-a transmis jucătorilor un mesaj ferm după victoria din Austria, din Liga Națiunilor.

”Tricolorii” s-au impus la Klagenfurt cu scorul de 3-2 după o prestație foarte bună și au ajuns pe primul loc în grupa din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

”După aspectul jocului meritam să plecăm cu cele trei puncte. Este o descătușare. Mă bucur că am recuperat punctele pierdute cu Irlanda de Nord”, a spus selecționerul.

Mesajul lui Mirel Rădoi după victoria din Austria

”Suntem pe primul loc, dar trebuie să fim moderați, mai e mult până departe. În continuare cred că Austria e cea mai bună echipă. Asta nu înseamnă că nu ne vom bate pentru primul loc. În seara asta am avut și puțin noroc pe finalul de meci”, a fost mesajul lui Mirel Rădoi pentru jucători după succesul din Austria.

ADVERTISEMENT

”Nu am câștigat mare lucru, doar entuziasm și încredere. În seara asta am văzut sacrificiu și le mulțumesc băieților. Aveastă victorie va conta pentru barajul cu Islanda, dar cel mai mult va conta pentru jucători când se vor întoarce victorioși la echipele de club”, a continuat el.

Dragoș Grigore nu este o mare surpriză, el este unul dintre liderii naționalei alături de Chiricheș și Tătărușanu. El și la meciul cu Irlanda de Nord a fost un lider, i-a încurajat pe băieți și le-a ridicat moralul”, a declarat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a explicat decizia de a-l titulariza pe Denis Alibec în dauna lui George Pușcaș: ”Am discutat cu Pușcaș, la el exista un pericol de accidentare. I-am spus că în seara asta aveam nevoie de altceva, de un jucător care să facă mai mult presing. Aveam și o înțelegere cu antrenorul său de la club să se întoarcă sănătos”.

”Mă bucur pentru determinarea și evoluțiile jucătorilor debutanți. Am arătat ca o echipă cu unitate, cu plăcere de a juca, cu presing în jumătatea adversă. Este posibil să apară și alți jucători. Sperăm să nu apară accidentări până la meciul cu Islanda și vedem și ce formă vor avea”, a încheiat Rădoi.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a gândit foarte bine meciul și în ciuda evoluției cenușii a unor jucători, este o victorie importantă pentru naționala României. Omul meciului a fost Alex Maxim. Este momentul în care a arătat ca un veritabil decar.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,53 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la meciul Malta U21 – România U21. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT