Sport

Mirel Rădoi, mulțumit după Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-2: „Prima partidă după mult timp în care nu primim gol”

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a apreciat cel mai mult după victoria clară cu AFC Hermannstadt că echipa nu a primit gol.
19.10.2022 | 20:58
Mirel Radoi multumit dupa Hermannstadt  Universitatea Craiova 02 Prima partida dupa mult timp in care nu primim gol
Mirel Rădoi, la meciul dintre Hermannstadt și Universitatea Craiova. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit să câștige cu 2-0 în Cupa României Betano în fața celor de la Hermannstadt, iar antrenorul „leilor” e în sfârșit mulțumit.

Mirel Rădoi, declarații după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-2: „Sunt mulțumit”

Antrenorul Universității Craiova a explicat cum au reușit jucătorii săi să blocheze jocul sibienilor: „Prima partidă după mult timp în care nu primim gol. Hermannstadt nu a avut foarte multe reușite și e meritul nostru”.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi i-a lăudat totuși pe ardeleni și a explicat ce s-a întâmplat la singura ocazie pe care Hermannstadt și-a creat-o: „La acea ocazie a fost o greșeală de poziționare a noastră”.

Rădoi știe care a fost marele minus al jucătorilor săi la Mediaș: „Am suferit la posesie, dar așa am pregătit meciul, ca Hermannstadt să nu joace foarte multe mingi între linii. Cei de la Sibiu, Farul și noi avem pe statistici cele mai multe mingi jucate între linii.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt a încercat și în seara asta să facă lucrul ăsta, dar nu a avut foarte multe reușite, din cauza poziționării noastre. ”.

Mirel Rădoi: „Hermannstadt e una dintre cele mai compacte echipe din Liga 1”

Mirel Rădoi e de părere că Hermannstadt este și va fi în continuare o nucă tare: „Este o echipă echilibrată, una dintre cele mai compacte din Liga 1. În zona 1 și 2 construiește foarte bine, iar în zona 3 este una dintre cele mai bune echipe, în momentul în care trebuie să ocupe toate pozițiile”. 

ADVERTISEMENT

Rădoi a vorbit și despre Alhassan, jucător dorit și de FCSB, așa cum FANATIK a anunțat „Alhassan e un jucător bun, dar prefer să mă opresc aici din respect pentru jucător și cei de la Hermanstadt”.

Mirel Rădoi a criticat noul format al Cupei României Betano: „E puțin ciudat”

Mirel Rădoi e nemulțumit de noul format al Cupei României Betano și e de părere că acest sistem dezavantajează Universitatea Craiova; „E puțin ciudat și am preferat să jucăm cinci partide în grupe. Nu te avantajează, jucăm trei meciuri în deplasare.

ADVERTISEMENT

Nu știm dacă primele două echipe chiar sunt cele mai bine”, a declarat antrenorul Universității Craiova la finalul meciului din Cupa României Betano.

Universitatea Craiova continuă parcursul bun împotriva celor de la Hermannstadt. Oltenii au reușit să câștige Cupa României în 2018 după o finală cu Hermannstadt, cu un scor identic, 2-0.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,42 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la UTA – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT