Sport
notix pixel id

A murit sub ochii fostului selecționer Mirel Rădoi, care apoi a dat declarații la Poliție!

Fostul selecționer Mirel Rădoi a fost prezent la drama de miercuri seara, la un balon al lui Ciprian Marica și Ilie Năstase. Mugurel Stancu, omul de încredere al lui Gino Iorgulescu a murit la o miuță cu prietenii!
13.01.2022 | 13:58
A murit sub ochii fostului selecționer Mirel Rădoi, care apoi a dat declarații la Poliție!
Prietenul cel mai bun al lui Gino Iorgulescu a murit sub ochii fostului selecționer Mirel Rădoi, care a fost nevoit să dea declarații Poliției. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mugurel Stancu, omul de încredere al președintelui LPF Gino Iorgulescu, bine-cunoscut nu numai în lumea fotbalului nostru, ci și în showbiz, a murit la o partidă de fotbal cu prietenii într-un balon de la baza sportivă „Voința”. Informația tragică au putut-o afla de pe FANATIK.

Site-ul nostru vine cu detalii despre evenimentul nefericit. Mugurel Stancu n-a apucat, de fapt să joace nici o secundă. S-a încălzit 2-3 minute, a alergat puțin și s-a prăbușit brusc. Deși s-a chinuit o oră și jumătate, echipajul medical de pe ambulanța sosită în 5 minute nu a mai reușit să-l resusciteze!

Mugurel Stancu a murit sub ochii fostului selecționer Mirel Rădoi, care apoi a dat declarații la Poliție!

Printre martorii nefericitului eveniment se afla și Mirel Rădoi. Fostul selecționer, la fel ca și alte persoane prezente au dat declarații polițiștilor veniți după declararea decesului.

ADVERTISEMENT

Mugurel Stancu avea 55 de ani și dispariția sa bruscă a lăsat orfani doi copii, de 11 și 13 ani. Nu ducea o viață sedentară, ba chiar făcea zilnic mișcare. În București se deplasa cu bicicleta, peste 10 km în fiecare zi! De altfel, în tinerețe, a jucat fotbal la Dinamo până la nivelul echipei de tineret-rezerve, cum era pe atunci, înainte de 1990.

Mai mult, Mugurel Stancu obișnuia să iasă la câte o miuță destul de des, împreună cu un grup de prieteni din care nu lipseau „Ață” Cazan sau Tom Cristea și alți foști fotbaliști de la FC Național (Progresul) și Sportul Studențesc. Cosmin Olăroiu, când era în țară, venea și el la partidele de fotbal și amintiri ale echipei de old-boys.

ADVERTISEMENT

În decembrie și-a făcut toate analizele, care au ieșit foarte bune, chiar se lăuda prietenilor că este sănătos tun când aceștia îl „înțepau” că pare ușor supraponderal.

Ilie Năstase: „De vină este încălzirea necorespunzătoare pe care o fac toți cei care ies la o miuță cu prietenii”

Nenorocirea s-a întâmplat pe un teren sintetic dintr-un balon de la fosta bază sportivă „Voința”, acum în proprietatea lui Ilie Năstase și Ciprian Marica. FANATIK i-a contactat pe cei doi, dar niciunul nu avea mai multe amănunte decât ce apăruse în media.

ADVERTISEMENT

Nu știu mai mult decât am citit în presă. Nu m-a anunțat nimeni, nu m-a sunat poliția, nu m-a întrebat nimeni până la voi, acum. Dumnezeu să-l odihnească pe Mugurel Stancu, e o nenorocire, era în plină maturitate… Doamne ferește…” – Ciprian Marica

Ilie Năstase a aflat chiar de la FANATIK de drama de miercuri seara. Fostul mare tenisman, primul Număr 1 în istoria clasamentului ATP, crede că de vină este încălzirea necorespunzătoare pe care o fac cei care se duc „la o miuță cu prietenii”.

De vină este încălzirea necorespunzătoare pe care o fac toți cei care ies la o miuță cu prietenii. Corpul, neobișnuit cu efortul, dacă nu-l pregătești gradat pentru efort, îl chinui și poate să cedeze. Eu și acum, la anii mei (n.a. – a împlinit 75 de ani pe 19 iulie 2021) fac sală de două, trei ori pe săptămână ca să fiu cât se poate de sănătos” – Ilie Năstase

Regretat de mulți oameni din fotbalul românesc…

Mugurel Stancu era nelipsit de la toate evenimentele la care era prezent Gino Iorgulescu, prietenia lor depășind 30 de ani. Au lucrat împreună la FC Național cât a fost Iorgulescu președinte (1995 – 2005) și apoi la Liga Profesionistă de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Mugurel Stancu a fost managerul lanțului de restaurante, 12 la  număr, cu specific italienesc, „Trattoria il calcio”, lansat în 1997 de Gino Iorgulescu și alt bun prieten al său, Cosmin Olăroiu.

Mugurel Stancu a fost, de asemenea, prieten cu mulți oameni din sfera fotbalului românesc, care au fost șocați să afle despre dispariția sa fulgerătoare, neanunțată de nicio problemă de sănătate.

ADVERTISEMENT
  • „Tuturor celor care te-au cunoscut li s-a redus subit rația de bună dispoziție… Dumnezeu să te odihnească în pace, fratele meu”Mihai Stoica
  • „A fost cel mai deștept și plăcut consilier din fotbalul românesc, iar tăcerile și zâmbetele lui știau mai mult decât cei pe care îi vedeți la televizor și îi credeți”Răzvan Ioan Boanchiș
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik