Stiri sportive

Mirel Rădoi, mutări pe bandă rulantă în Islanda – România! A schimbat trei jucatori la pauză

08.10.2020 | 23:49
Mirel Radoi mutari pe banda rulanta in Islanda  Romania A schimbat trei jucatori la pauza
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, selecționerul României, a făcut mutări pe bandă rulantă la pauza meciului dintre Islanda – România. După prima repriză, Rădoi a introdus trei jucători.

Jocul tricolorilor din prima repriză nu a fost deloc convingător, iar pe fază ofensivă România aproape nu a contat absolut deloc.

ADVERTISEMENT

Islandezii au condus cu 2-0 la pauză după „dubla“ lui Gylfi Sigurdsson, jucătorul liderului din Premier League, Everton.

Mirel Rădoi, mutări pe bandă rulantă în Islanda – România.  A schimbat trei jucători la pauză

Antrenorul naționalei României a încercat să schimbe semnificativ jocul României după 45 de minute extrem de slabe ale tricolorilor.

ADVERTISEMENT

Gabriel Iancu, atacantul Viitorului, Ianis Hagi, mijlocașul scoțienilor de la Rangers și George Pușcaș, atacantul celor de la Reading, au fost introduși de Rădoi în primul minut al reprizei secunde din semifinala barajului cu Islanda.

Tricolorii nu și-au creat ocazii clare de gol în prima parte a jocului, de aceea Mirel Rădoi a făcut trei schimbări ofensive. Cei trei au intrat în locul lui Alibec, Mitriță și Deac, jucători care nu s-au remarcat pozitiv în prima parte a meciului.

ADVERTISEMENT

Cicăldău și Keșeru, introduși pe teren după ce Alexandru Maxim a redus din diferență

În minutul 80, Claudiu Keșeru, atacantul celor de la Ludogoreț a fost introdus pe gazon în locul lui Alexandru Maxim. Atacantul lui Gaziantep a readus speranțele în tabără tricolorilor, după ce a înscris dintr-un penalty, acordat în urma intervenției sistemului de arbitraj video.

Șapte minute mai târziu, Alexandru Cicăldău, mijlocașul Universității Craiova, a reprezentat ultima schimbare a selecționerului Mirel Rădoi, intrând în locul lui Nicușor Stanciu.

ADVERTISEMENT

Cinci schimbări care nu au schimbat decisiv cursul jocului

Jucătorii introduși de Mirel Rădoi nu s-au remarcat prin realizări semnificative în plan fotbalistic, deși selecționerul a introdus trei jucători încă din primul minut al reprizei secunde.

Ianis Hagi și Gabriel Iancu nu au creat superioritate, iar George Pușcaș nu a reușit să amenințe poarta lui Hannes Halldorsson.

Tricolorii au înscris din penalty, dar nu și-au mai creat faze importante de a marca, chiar dacă la finalul meciului erau mulți jucători cu valențe ofensive.

Islanda s-a apărat exemplar și nu a lăsat spații României, reușind să închidă meciul și acum se va lupta cu Ungaria pentru un loc la EURO 2021.


  • Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,10 este cota pentru ”peste 2.5 goluri” la meciul Norvegia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: