Sport

Mirel Rădoi nu a iertat pe nimeni după Hermannstadt – U Craiova 1-0. Nici măcar pe el însuși: ”Ar trebui să mă amendez. Suntem pe primul loc la pase greșite neforțate”

Hermannstadt continuă să facă victime în campionat. După remizele cu Farul și FCSB, a venit și prima victorie în fața unei candidate a titlu, Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a avut un discurs extrem de dur la final.
01.09.2022 | 23:55
Mirel Radoi nu a iertat pe nimeni dupa Hermannstadt  U Craiova 10 Nici macar pe el insusi Ar trebui sa ma amendez Suntem pe primul loc la pase gresite nefortate
Universitatea Craiova a făcut un meci slab cu Hermannstadt, a pierdut și a declanșat un discurs virulent, autocritic al lui Mirel Rădoi. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a bifat primul eșec pe banca Universității Craiova 0-1 cu FC Hermannstadt. Oltenii nu au avut soluții în fața unui adversar care s-a apărat impecabil și a contraatacat ca la manual.

Mirel Rădoi, extrem de dur după primul eșec pe banca Universității Craiova

Jucătorii de la Hermannstadt a dat dovadă de o capacitate uriașă de sacrificiu în fața unui adversar care, cel puțin pe hârtie, era favorită certă. Problemele financiare par să se fi rezolvat dar asta nu le-a luat mințile băieților lui Marius Măldărășanu.

ADVERTISEMENT

Sibienii continuă să facă victime în SuperLigă. Victoria în fața Universității Craiova se înscrie pe linia celorlalte rezultate importante, între care merită amintită remizele cu FC Botoșani, Farul Constanța și FCSB.

De cealaltă parte, oltenii lui Mirel Rădoi au părut o echipă lipsită de motivație. Acuzând starea terenului, fotbaliștii din Bănie au părut lipsiți de idei și de chef de fotbal.

ADVERTISEMENT

”Neputință, acesta e singurul cuvânt prin care aș putea să caracterizez jocul nostru. Cei de la Hermannstadt ne-au dat o lecție importantă în seara asta. În prima repriză am avut o posesie lentă și nu am ajuns în preajma careului.

Nu am făcut prea multe lucruri, nu meritam nici măcar un punct. În momentul acesta suntem pe primul loc la pase greșite neforțate. Au fost multe situații în care am jucat la întâmplare.

ADVERTISEMENT

Se poate discuta și de starea terenului, dar nu vreau să accept asta. Și adversarul nostru a jucat pe același teren. Noi am crezut că putem mult mai mult decât am realizat. A fost o partidă chinuită pentru noi”, a concluzionat la finalul meciului Mirel Rădoi.

Antrenorul oltenilor și-a făcut autocritica: ”Asta nu e mentalitate de echipă mare”

Numeroasele greșeli personale și pasele fără adresant au fost câteva din lucrurile care nu au funcționat în jocul alb-albaștrilor. În concluzie Universitatea Craiova a fost o echipă fără personalitate care a jucat prost.

ADVERTISEMENT

”Ne-ar fi ușor să-i găsim doar pe jucători vinovați, dar nu e așa. Eu sunt principalul vinovat. Totul pleacă de la mine. Eu trebuie să analizez foarte bine ce nu a mers și această analiză va duce și către jucători.

Situațiile noastre bune, de poartă, au fost datorită valorii individuale a jucătorilor, nu pentru că am respectat ceea ce am antrenat. Mă îngrijorează atitudinea noastră.

Trebuie să fiu sincer și cu mine și cu ei, asta nu e mentalitate de echipă mare. Ar trebui să mă amendez în primul rând pe mine și pe staff și apoi pe jucători”, a mai spus Mirel Rădoi.

Urmează o perioadă infernală pentru olteni

Următoarele două săptămâni vor fi extrem de intense pentru Mirel Rădoi și fotbaliștii lui. Vor înfrunta pe rând farul Constanța, actualul lider din SuperLiga, CFR Cluj și FCSB.

Ultimele două vor avea și meciuri în grupele Conference league, însă acest lucru nu constituie un avantaj pentru olteni, în opinia antrenorului Mirel Rădoi.

”Nu avem nici un avantaj că FCSB și CFR joacă intermediară în Europa”, a comentat tehnicianul Universității.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 1,62 este cota pentru ”X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT