Fotbal intern

Mirel Rădoi, optimist înainte de România U21 – Ţara Galilor U21. “Avem 90% şanse să ne calificăm!”. Video

Mirel Radoi optimist inainte de Romania U21  Tara Galilor U21 Avem 90 sanse sa ne calificam Video

Mirel Rădoi e optimist înainte de meciul pe care echipa naţională a României îl va disputa cu Ţara Galilor, vineri, 12 octombrie, de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2019, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Selecţionerul “tricolorilor” mici este de părere că jucătorii săi nu au obţinut nimic până în prezent şi că mai au de jucat două finale.

Mirel Rădoi este încrezător înaintea partidei care va avea loc pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” şi este de părere că “tricolorii” mici au 90% şanse să ajungă la Campionatul European 2019 care o să aibă loc în Italia şi San Marino. Mai mult, selecţionerul echipei naţionale a României U21 a dezvăluit care este plusul jucătorilor săi şi consideră că naţionala de tineret nu are ce căuta la EURO dacă nu se va impune vineri seara.

Mirel Rădoi e optimist înainte de România U21 – Ţara Galilor U21

“Deocamdată nu am obţinut nimic. Mai avem două finale de jucat şi apoi o să ne gândim la ce ar însemna un Campionat European pentru această generaţie. Mâine seară o să fie prima. Pot să spun că avem şanse 90% să ne calificăm la EURO. Jucătorii mei au calitate individuală şi ştiu să folosească acest lucru în favoarea echipei. Nu avem ce căuta la EURO dacă nu putem să câştigăm. Băieţii ştiu să treacă împreună prin momente grele, cu cât ne apropiem de calificare emulaţia publicului va fi tot mai mare, sperăm că mâine seară lumea să aibă cuvinte de laudă la adresa noastră. Pe lângă calitatea individuală, toţi au înţeles că trebuie să dea totul pentru echipă, e un mare avantaj faţă de celelalte generaţii, inclusiv a mea. În mare parte m-am hotărât în privinţa primului 11, mai aştept ultimul antrenament şi discuţiile individuale cu ei ca să mă decid asupra tuturor posturilor “, a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului România U21 – Ţara Galilor U21.

“Ţara Galilor este cea mai periculoasă echipă din grupă când nu are mingea, aşteaptă greşeala adversarului cu un joc simplu şi bine pus la punct, mă aşteptam să aibă mai multe puncte. Nu intrăm cu gândul de a face un rezultat de egalitate, vă spun la sfârşitul partidei dacă mă mulţumeşte o eventuală remiză, cel mai important este ca la final să ne putem uita în ochii fiecăruia şi să fim conştienţi că am dat totul” a încheiat selecţionerul tricolorilor mici.

Lotul convocat pentru cele două partide este următorul:

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Mihai Butean (AFC Astra), Ricardo Grigore (Dinamo), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alex Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe)

Mijlocași: Dragoș Nedelcu (FCSB), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 Club Sportiv), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Alexandru Mățan (FC Viitorul)

Atacanți: Florinel Coman (FCSB), Andrei Ivan (Rapid Viena), George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esjberg)

ACUM, Echipa națională de fotbal a României U21 se antrenează pentru confruntarea cu Țara Galilor. Toate informațiile sunt AICI – https://goo.gl/eUSDsy

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 11. Oktober 2018

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 11. Oktober 2018