Fotbal intern

Mirel Rădoi, patru schimbări față de primul „11” contra Macedoniei de Nord. România atacă „panzerele”

28.03.2021 | 21:00
Mirel Radoi patru schimbari fata de primul 11 contra Macedoniei de Nord Romania ataca panzerele
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a ales să facă patru schimbări în formula de start pentru partida contra Germaniei, faţă de alegerile pentru meciul cu Macedonia de Nord, primul din Grupa J. Camora, Toşca, Hagi jr. şi Mihăilă sunt cei care îi înlocuiesc pe Bancu, Burcă, Man şi Coman.

Dezamăgit de problemele din defensivă, selecţionerul i-a sacrificat pe Bancu şi Burcă. În ceea ce-l priveşte pe primul, era de aşteptat să îi lase locul lui Camora. Un jucător mult mai bun pe faza defensivă, de care va fi nevoie contra Germaniei.

ADVERTISEMENT

Burcă îi lasă locul lui Toşca, iar România va avea o mobilitate mai bună în defensivă. Pierdem în schimb la talie. Destul de nesigur în repriza a doua cu Macedonia de Nord, Florin Niţă îşi păstrează locul de titular. Radu şi Lazar rămân pe bancă.

Mirel Rădoi păstrează o formulă foarte ofensivă şi cu Germania. Cu Stanciu lângă închizătorul Răzvan Marin

Mirel Rădoi a ales o formulă de start foarte ofensivă în partida cu Macedonia de Nord şi a decis să o păstreze şi contra Germaniei. O formulă 4-2-3-1 în care foloseşte un singur închizător de meserie, pe Răzvan Marin. Iar lângă el l-a pus pe Nicuşor Stanciu, jucător obişnuit să joace mai aproape de linia ofensivă.

ADVERTISEMENT

Intenţia lui Mirel Rădoi este să aibă în Stanciu un jucător care să poată iniţia acţiunile de atac încă din propria jumătate, să nu fie nevoit să apeleze la mingile înalte.

Contra Macedoniei de Nord a mizat pe un trio format din Man, Tănase şi Coman, bazându-se pe omogenitate. Doar Tănase rămâne titular şi contra Germaniei.

ADVERTISEMENT

Mihăilă şi Ianis, titulari în faţa Germaniei. Au marcat primele goluri la națională contra Macedoniei de Nord

Coman s-a accidentat şi nu va putea fi folosit. Titularizarea sa cu Macedonia de Nord a fost oricum una surprinzătoare. Are un sezon modest la FCSB, iar pe bancă erau jucători mult mai în formă.

Coman a ieşit în minutul 14, după o accidentare, iar Mihăilă a intrat şi a marcat în minutul 50. Ianis a intrat în minutul 76 şi a dat golul victoriei 10 minute mai târziu.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, Florin Tănase, Ovidiu Mihăilă este formula pe care a ales-o Mirel Rădoi contra Germaniei. Man rămâne pe bancă. Selecţionerul va merge tot pe Claudiu Keşeru ca vârf împins, mulţumit de implicarea în joc a atacantului de la Ludogoreţ.

De partea cealaltă, Joachim Low nu vine cu nimic nou. A ales aceeaşi formulă de start ca şi în partida cu Islanda. Pe care nemţii au câştigat-o clar, scor 3-0.

Echipe de start România – Germania

  • România (4-2-3-1): Niţă – O. Popescu, Chiricheş, Toşca, Camora – R. Marin, N. Stanciu – I. Hagi, F. Tănase, Mihăilă – Keşeru. Selecţioner: Mirel Rădoi.
  • Germania (4-3-3): Neuer – Klostermann, Ginter, Rudiger, E. Can – Goretzka, Kimmich, Gundogan – Havertz, Gnabry, Sane. Selecţioner: Joachim Low.

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,22 este cota pentru „peste 3,5 goluri” la meciul România – Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT