Fotbal intern

Mirel Rădoi, persiflat de selecționerii Angliei și Franței! “Asta făceau imediat după tragerea la sorţi”

25.11.2018 | 18:30
Mirel Rădoi a preluat echipa națională de tineret a României de la Daniel Isăilă

Antrenorul echipei naționale de tineret, Mirel Rădoi a fost persiflat de selecționerii Angliei și Franței imediat după tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European de tineret! Rădoi a recunoscut că cei doi își făceau deja calcule pentru faza superioară a competiției și că nu prea le-au oferit șanse multe tricolorilor și reprezentativei croate.

 “Imediat după tragerea la sorţi, antrenorii primelor două echipe deja se vedeau favorite, care va fi învingătoarea grupei. În acelaşi timp, atât noi cât şi croaţii cred că o să le facem viaţa grea ambelor echipe. M-aş bucura ca dupa partidă în care noi vom câştiga, în partida a doua, Croaţia să termine neînvinsă contra Franţei”, a declarat Mirel Rădoi, la sosirea în țară, pentru Telekom Sport.

Mirel Rădoi, persiflat de selecționerii Angliei și Franței! Mirel Radoi si Ianis Hagi la o bucurie a fotbalistilor romani dupa un gol marcat in meciul de fotbal intre reprezentativele U21 ale Romaniei si Liechtensteinului, din cadrul Preliminariilor CE 2019, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, marti 16 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Staff-ul echipei naționale de tineret condus de selecționerul Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, persiflat de selecționerii Angliei și Franței!

Atitudinea lui Aidy Bothroyd, selecţionerul Angliei, şi cea a lui Sylvain Ripoll, antrenorul Franţei nu îl sperie prea mult pe Rădoi. Ba chiar, omul care conduce naționala de tineret a României a precizat că își poate motiva în plus jucătorii pornind de la această experiență. “Ar trebui să ne bucure, pentru că vor avea mai mult timp de studiat şi pot apărea surprize. Cred că ar trebui să îşi facă cât de cât griji. Cu siguranţă vor veni cu temele făcute la EURO”, a mai spus Rădoi.

România s-a calificat la Campionatul European de tineret din Italia și San Marino după o pauză de 20 de ani. Anglia, Franța și Croația vor fi adversarele tricolorilor mici în grupa C. Prima formație clasată merge automat în semifinalele turneului, în timp ce locul 2 trebuie să aibă cel mai bun punctaj pentru a ajunge în ultimele patru formații ale competiției. De altfel, naționalele care se califică în careul de ași merg și la Jocurile Olimpice din 2020 găzduite de Tokyo.

  • 5 partide are Mirel Rădoi pe banca tehnică a echipei naționale de tineret