Sport

Mirel Rădoi primește întăriri! Când poate debuta cel mai nou transfer pentru Universitatea Craiova. Exclusiv

Universitatea Craiova are urgent nevoie de victorie, după eliminarea dramatică din play-off-ul Conference League. Sunt șanse mari ca ultimul transfer al oltenilor să-l ajute în cel mai scurt timp pe Mirel Rădoi.
28.08.2022 | 12:12
Mirel Radoi primeste intariri Cand poate debuta cel mai nou transfer pentru Universitatea Craiova Exclusiv
Mirel Rădoi primește întăriri! Când poate debuta cel mai nou transfer pentru Universitatea Craiova. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bogdan Mitrea (34 de ani) este ultima achiziție a Universității Craiova, transferul de la Sepsi fiind  în exclusivitate de FANATIK. Stoperul a jucat deja nouă meciuri în acest sezon pentru covăsneni și e gata să debuteze în tricoul alb-albastru.

Când poate debuta Bogdan Mitrea la Universitatea Craiova

FANATIK a aflat în exclusivitate că sâmbătă, 27 august, Bogdan Mitrea a efectuat primul său antrenament sub comanda lui Mirel Rădoi. Fundașul central este bine pregătit fizic și are ritm de joc, astfel că, din informațiile noastre, este posibil ca el să fie trecut pe foaia de joc a meciului cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FC Botoșani este meciul care trage cortina peste etapa a 7-a din SuperLiga. Partida e programată pe stadionul din Severin, luni, 29 august, de la ora 21:00.

Conducerea din Bănie s-a orientat către Bogdan Mitrea imediat după manșa tur a dublei cu Hapoel Beer Sheva din play-off-ul Conference League. Paul Papp a fost eliminat la pauza acelui meci, o eroare care i-a înfuriat teribili pe olteni, aceștia hotărându-se să îi găsească un înlocuitor pe măsură.

ADVERTISEMENT

Odată cu sosirea lui Mitrea la Universitatea Craiova, Mirel Rădoi va avea la dispoziție nu mai puțin de șapte fotbaliști care pot evolua pe postul de fundaș central, alături de Raul Silva, Valerică Găman, Vladimir Screciu, Alexandru Crețu, Paul Papp și Ivan Martic.

Mirel Rădoi așteaptă și mijlocașul brazilian

Transferurile Universității Craiova nu se opresc însă la Bogdan Mitrea. Mirel Rădoi așteaptă sub comanda sa și un mijlocaș brazilian de 1 milion de euro.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Jefferson Nogueira Junior (28 de ani) a efectutat deja vizita medicală și este pe cale să își pună semnătura pe contractul cu echipa lui Mihai Rotaru.

Sud-americanul este un mijlocaș central, care se poate descurca foarte bine și în flancul drept. Prezentarea lui Jefferson întârzie deoarece Universitatea Craiova a fost implicată în play-off-ul Conference League.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru „Știința” și pentru fotbalul românesc, echipa lui Mirel Rădoi va trebui să se focuseze doar pe SuperLiga și pe Cupa României, deoarece a ratat accesul în grupele Conference League. Vicecampioana Israelului a fost cea care a mers mai departe, după ce a obținut calificarea la loviturile de departajare.

  • 600 de mii de euro este cota de piață a lui Bogdan Mitrea, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 1,88 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: