Fotbal intern

Mirel Rădoi primește și vești bune înainte de Jocurile Olimpice: ”Nu se pune problema să nu lăsăm jucătorii”

23.04.2021 | 13:47
Mirel Radoi primeste si vesti bune inainte de Jocurile Olimpice Nu se pune problema sa nu lasam jucatorii
ADVERTISEMENT

Selecționerul Mirel Rădoi primește și vești bune înainte de Jocurile Olimpice, clubul FC Viitorul anunțând că își va lăsa jucătorii la turneul final de la Tokyo.

FCSB și Universitatea Craiova par convinse să nu își lase fotbaliștii la Jocurile Olimpice, mai ales că turneul final s-ar suprapune cu perioada de pregătire dinaintea viitorului sezon.

ADVERTISEMENT

Naționala noastră olimpică a picat într-o grupă accesibilă din care mai fac parte selecționetele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

Vești bune pentru Mirel Rădoi în vederea Jocurilor Olimpice

Dacă FCSB și Universitatea Craiova par să încline a nu lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice, selecționerul Mirel Rădoi a primit o veste bună din partea clubului FC Viitorul, care este dispusă să-și lase fotbaliștii să meargă la Tokyo.

ADVERTISEMENT

”Declarațiile astea mai mult sau mau puține agresive legate de participarea jucătorilor români la Jocurile Olimpice cred că au diverse scopuri. Te duce cu gândul că pun presiune pe federație și arbitri”, a declarat Cristian Bivolaru, directorul general de la FC Viitorul, la Pro X.

”La noi nu cred că, așa cum îi cunosc pe Hagi și Popescu, se va pune problema de a nu lăsa vreun jucător selecționat să facă parte din lotul care va merge la Olimpiadă, chiar dacă ne va afecta direct prin absența lor la meciuri de campionat”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Bivolaru crede că Rodoi va avea probleme cu jucătorii din străinătate

”Probabil nu vom avea meciuri de cupe europene. Ciobanu, Boboc și Ghiță au venit destul de obosiți de la tineret, meciurile s-au jucat în 7-8 zile, iar lucrul ăsta s-a văzut. Nu prea au avut timp să-și revină, mai ales că au intrat în pâine foarte rapid, dar la noi nu văd o problemă. Probleme reale vor fi cu jucătorii din străinătate”, a încheiat Bivolaru.

Imediat după tragerea la sorți a grupelor de la Jocurile Olimpice, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a anunțat că se va începe o  negociere cu cluburile pentru a vedea ce jucători vor putea să foe convocați de Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

România va debuta la turneul final al Jocurilor Olimpice împotriva selecționatei Hondurasului. Programul complet al al Grupei B este următorul, cu mențiunea că diferenţa de fus orar între România şi Japonia este de minus şase ore:

Joi, 22 iulie

Noua Zeelandă – Coreea de Sud (ora locală 17:00, Kashima)

Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima)

Duminică, 25 iulie

Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima)

România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima)

Miercuri, 28 iulie

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo)

Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)

ADVERTISEMENT