Sport

Mirel Rădoi, primire impresionantă la Al Tai! Tehnicianul român, antrenament în ziua sosirii în Arabia Saudită. Video

Mirel Rădoi a ales să o antreneze pe Al Tai, iar românul a avut parte de o primire de gală la sosirea în Arabia Saudită.
24.01.2023 | 23:20
Mirel Radoi primire impresionanta la Al Tai Tehnicianul roman antrenament in ziua sosirii in Arabia Saudita Video
Mirel Rădoi a ales să o antreneze pe Al Tai, iar românul a avut parte de o primire de gală la sosirea în Arabia Saudită. Sursă foto: Twitter @tai1381
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că fostul selecționer al României va pregăti formația aflată pe locul 9 în campionatul saudit, acolo unde va avea un salariu de 1.200.000 de dolari pe an.

Primire fastuoasă pentru Mirel Rădoi la Al Tai

Mirel Rădoi a ajuns în cursul zilei de marți, 24 ianuarie, în Arabia Saudită și a avut parte de o primire festivă. Conducătorii clubului Al Tai l-au așteptat la aeroport cu un buchet imens de flori.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român, îmbrăcat la costum, a fost preluat cu un automobil de lux și transportat la baza de pregătire, iar pe drum el s-a arătat încântat de experiența pe care urmează să o trăiască la Al Tai.

”Sunt mândru să fiu aici, sunt entuziasmat să încep o nouă provocare. Îi aștept pe toți fanii să vină la stadion, să facă atmosfera pe care am văzut-o la televizor”, a declarat Rădoi.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român, însoțit de staff-ul său, a fost așteptat la cantonament de alți oficiali ai clubului saudit și a stat momente bune de vorbă cu aceștia la masă.

Rădoi, antrenament la câteva ore de la sosirea în Arabia Saudită

După aceea, Mirel Rădoi a dat jos costumul și și-a luat în primire treningul de antrenor și a mers în vestiar pentru a-și cunoaște jucătorii pe care îi va pregăti în perioada următoare la Al Tai.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român a dat mâna cu fiecare fotbalist în parte, le-a ținut un scurt discurs, după care a ieșit pe teren unde a susținut primul antrenament la formația aflată la mijlocul clasamentului în Arabia Saudită.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Mirel Rădoi va avea acelaşi staff pe care l-a folosit şi la Universitatea Craiova, astfel că va lucra cu Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Robert Tufişi şi Horaţiu Baciu.

ADVERTISEMENT

Rădoi, care la începutul lunii decembrie s-a despărțit cu scandal de Universitatea Craiova, va debuta la Al Tai vineri, 27 ianuarie, într-un meci pe teren propriu cu Al Shabab, de la ora 17:00, în etapa a 18-a a campionatului Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT
Tags: