Sport

Mirel Rădoi, primul antrenor ofertat să preia Universitatea Craiova, așa cum a dezvăluit FANATIK: „A refuzat din plecare!”

Debarcarea lui Laurențiu Reghecampf nu a fost o decizie intempestivă a oficialilor Universității Craiova. Sorin Cîrțu a dezvăluit că Mirel Rădoi a fost ofertat săptămâna trecută, dar a refuzat propunerea.
13.06.2022 | 12:17
Mirel Radoi primul antrenor ofertat sa preia Universitatea Craiova asa cum a dezvaluit FANATIK A refuzat din plecare
Sorin Cîrțu spune că mirel Rădoi a fost prima opțiune pentru banca Universității Craiova, dar fostul selecționer a refuzat oferta
ADVERTISEMENT

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și oficialii de la Universitatea Craiova părea una extrem de sudată. Dar lucrurile nu au stat întocmai așa, spune președintele oltenilor Sorin Cîrțu. Acesta a declarat că Mirel Rădoi a fost ofertat încă de săptămâna trecută, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK și acum o lună, și în urmă cu 4 zile!

Sorin Cîrțu: ”El a spus că nu merge”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cîrțu, a dezvăluit că Mirel Rădoi a avut oferta oltenilor ”pe masă”, dar a refuzat colaborarea închizând telefonul în timpul discuției.

ADVERTISEMENT

”Mirel Rădoi a primit o ofertă și a refuzat-o din plecare. După care, n-a mai fost reofertat, dar a primit ofertă de la club. A fost primul antrenor ofertat. A spus să ne vedem fiecare… nu să ne vedem fiecare de drumul lui, dar nu intră în calculele lui. Nu fac comentarii de niciun fel.

El a spus că nu merge. Ne-a transmis baftă multă în continuare și ne-a închis. Am discutat și eu cu el vreo oră după ce s-a întâmplat treaba asta, chiar după meciul cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

Nu a mai fost reofertat. Oferta inițială a fost înainte de a discuta eu cu el, săptămâna trecută, eu am discutat cu el după refuz. Așa, sentimental, eu sunt foarte apropiat de Mirel Rădoi.

El a fost ofertat și a fost primul, a fost în capul listei, chiar dacă poate nu ar trebui să o spun acum. Îmi asum ceea ce spun”, a detaliat Sorin Cîrțu, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

U Craiova a avut o listă de 4 posibili înlocuitori pentru  Laurențiu Reghecampf

Sorin Cîrțu a încercat să dezamorseze informațiile potrivit cărora ruptura dintre patronul Mihai Rotaru și antrenorul Laurențiu Reghecampf s-ar fi produs mai demult, iar duminică seara cei doi au ajuns la un acord privind rezilierea, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

”Cu Reghe s-a decis aseară totul (duminică 12 iunie – n.r.), nu era o decizie clară să ne despărțim. V-am spus, a fost o listă cu 3-4 antrenori, iar în capul listei a fost Mirel.

ADVERTISEMENT

N-ar trebui să o spun acum, având în vedere ce se poate întâmpla cu cel care vine la echipă”, a punctat Sorin Cîrțu.

Universitatea Craiova și-a reluat, azi, pregătirile pentru viitorul sezon, care va începe prin participarea în preliminariile Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT