Fotbal intern

Mirel Rădoi, primul sfat pe 2019 pentru jucătorii de la U21! “Lăsaţi banii pe locul doi!”

01.01.2019 | 10:23
Mirel Radoi primul sfat pe 2019 pentru jucatorii de la U21 Lasati banii pe locul doi

Selecționerul echipei naționale de tineret, Mirel Rădoi le-a transmis primul sfat pe 2019 jucătorilor de la U21! După ce anul trecut, reprezentativa de tineret s-a calificat la Campionatul European din Italia și San Marino după o pauză de 21 de ani, Rădoi vrea acum mai mult de la elevii lui. România a fost repartizată într-o grupă dificilă împotriva Franţei, Angliei şi Croaţiei. Meciurile pot reprezenta însă și o rampă de lansare, drept pentru care Rădoi a încercat să-și tempereze elevii.

Mai mulți fotbaliști din naționala de tineret ar putea avea din vară oferte destul de frumoase. Selecționerul le-a solicitat însă continuitate și le-a cerut să aleagă cu cap echipele unde vor juca. Rădoi crede că e nevoie ca aceştia să nu se lase duşi de val în cazul unor rețete financiare atractive, ci să meargă la formații unde au șansa să joace, nu să ajungă pe banca de rezerve.

Mirel Rădoi, primul sfat pe 2019 pentru jucătorii de la U21! Mirel Radoi in meciul de fotbal dintre Romania U21 si Tara Galilor U21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, vineri, 12 octombrie 2018. © FOTO: PAUL URSACHI /Sport Pictures
Mirel Rădoi se bucură după un gol marcat de elevii lui în campania de calificare

Mirel Rădoi, primul sfat pe 2019 pentru jucătorii de la U21!

“Să aibă continuitate! Să ne uităm la cazurile unor jucători care au fost transferaţi la echipe mari şi au jucat pe la U19 , U21. Eu le-am explicat. În momentul în care aveţi o ofertă analizaţi-o, cine este echipa, de unde, ce campionat, cine joacă pe poziţia respectivă. Lăsaţi partea financiară în plan secund pentru că voi aveţi o vărstă care în momentul de faţă nu trebuie să vă intereseze partea financiară, voi aveţi nevoie de continuitate pentru că o să te bucuri de bani, un an, doi, cât ai contract după aceea termini contractul, nici nu ai jucat, nu o să te ia nimeni, cheltui şi banii pe care i-ai acumulat”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport

România a făcut o figură frumoasă în campania de calificări, dar tricolorii mici nu sunt cotați printre favoriți la calificarea în semifinale. Câștigătoarele celor 3 grupe și cel mai bun loc 2 merg în careul de ași al turneului final și își asigură și prezența la Jocurile Olimpice de vară.

  • 5 milioane de euro este cota lui Andrei Ionuț Radu conform transfermarkt.de