Fotbal intern

Mirel Rădoi, probleme înainte de EURO 2019. “Are dureri de cap în alcătuirea lotului! Ionuţ Radu e aur!”

25.10.2018 | 09:54
Mirel Radoi probleme inainte de EURO 2019 Are dureri de cap in alcatuirea lotului Ionut Radu e aur

Echipa naţională a României U21 s-a calificat la EURO 2019, iar Claudiu Vaişcovici este de părere că Mirel Rădoi va avea probleme înaintea turneului final care o să aibă loc în Italia şi San Marino atunci când o să fie nevoit să alcătuiască lotul pe care se va baza.

FRF (Federaţia Română de Fotbal) a programat un meci amical pentru echipa naţională a României cu Belgia U21 pe 15 noiembrie, la Cluj Napoca, toate acestea pentru ca Mirel Rădoi să aibă ocazia să îşi vadă jucătorii la treabă înainte să ia o decizie finală. Deşi va putea să îi urmărească pe “tricolorii” mici, fostul jucător al lui Dinamo, Claudiu Vaişcovici crede că selecţionerul va întâmpina dificultăţi.

Probleme pentru Mirel Rădoi înainte de EURO 2019

Claudiu Vaişcovici l-a remarcat şi pe Ionuţ Radu, portarul echipei Genoa, dar l-a scos în evidenţă şi pe Răzvan Marin, fotbalist pe care Christoph Daum şi Cosmin Contra s-au bazat la echipa naţională a României. Un alt fotbalist care l-a surprins pe Claudiu Vaişcovici este Denis Drăguş.

‘Ionuţ Radu e aur. Oricum, toţi sunt buni. Arată ca o echipă bună. Vorbesc aceeaşi limbă, sunt foarte mulţi care au jucat bine, nu poţi evidenţia pe cineva, dar portarul a jucat foarte bine. A apărat cu Portugalia, dacă luam gol mergeam la baraj. Eu cred că ar trebui ca toţi jucătorii care sunt eligibili pentru U21 să vină, să fie lăsaţi de Contra. E şi Drăşuş, şi Marin. Rădoi are dureri de cap în alcătuirea lotului. Mai pot apărea şi alţii. Nucleul de bază este format din cei care au jucat în ultimele meciuri. Nu trebuie să lipsească. Ei au muncit, nu poţi să-i omiţi. Marin nu e un jucător care să vină cu aere. E un catalizator, depune efort, e serios. E un plus pentru U21″, a spus Claudiu Vaişcovici, la  ProSport LIVE.

Mirel Rădoi la antrenamentul României U21
Mirel Rădoi la antrenamentul României U21