Fotbal intern

Mirel Rădoi, răspuns pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a rugat să nu-l mai atace

03.08.2018 | 09:07
Mirel Radoi raspuns pentru Gigi Becali dupa ce patronul FCSB la rugat sa nul mai atace
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, răspuns pentru Gigi Becali. Patronul de la FCSB i-a urat succes finului său în cariera de antrenor, după ce a luat licenţa UEFA A şi apoi a fost numit selecţioner al echipei naţionale de tineret, însă i-a atras atenţia acestuia să-l trateze cu mai mult respect atunci când face referire la el. Pe lângă asta, Gigi l-a rugat pe Mirel Rădoi să nu-i mai judece deciziile pe care le ia la club.

Noul selecţioner de la tineret a fost prezent pe Arena Naţională, la partida câştigată de FCSB cu scorul de 4-0 în faţa lui Rudar Velenje, din manşa a doua a turului doi preliminar al Europa League. Acesta a venit însoţit de secunzii lui Cosmin Contra, Ionel Gane şi Adrian Mihalcea, iar la final, Mirel Rădoi a vorbit despre rugămintea lui Becali, spunând că nu şi-a dorit niciodată să-l jignească pe acesta:

ADVERTISEMENT

Ce mesaj a avut Rădoi pentru Becali

 “Nu am avut intenția de a-l jigni vreodată pe dânsul. Intenția mea nu e să jignesc, cu atât mai mult pe el. N-are rost să discutăm despre astfel de lucruri. Trebuie să rămână în privat aceste lucruri, nu să fie publice”, a spus Rădoi, la ieșirea de pe Arena Națională, citat de GSP.RO. După care a vorbit despre ceea ce a văzut în teren, când fosta sa echipă i-a distrus pe sloveni:

“Un joc destul de categoric. Era clar că FCSB e favorită după rezultatul din tur. Ne bucură că jucătorii tineri de la FCSB joacă, cu atât mai mult în interesul echipei naționale. Ne bucură că acești tineri au realizări. Moruțan nu are cum să lipsească din lotul naționalei U 21. Va fi mult mai greu cu Hajduk, dar Steaua își revine și cred că va avea șanse să meargă mai departe”, a mai declarat Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, răspuns pentru Gigi Becali

Mirel Rădoi, răspuns pentru Gigi Becali. Deranjat de criticile aduse de Mirel Rădoi, Gigi Becali i-a transmis fostului antrenor de la FCSB că nu va ajunge în acea situaţie echipa şi i-a atras atenţia asupra lucrului care-l doare ce-l mai tare: “Cu Mirel foarte bine, să-i ajute Dumnezeu, e băiat bun, ştie fotbal. Dar ca să-i ajute Dumnezeu, să termine cu atacurile la naşul lui. Că naşul lui nu i-a făcut nici cel mai mic rău. Când dădeam la jucător 5-6.000 de euro, lui i-am făcut 25.000. I-am făcut numai şi numai bine. Să nu mai spună el, să spună dânsul când vorbeşte de mine. Să nu mai dea judecăţi, el judecă, a spus că va intra în faliment FCSB. Nu va intra, că FCSB are conducător care urmăreşte banii. Faliment cât de curând… O să vedem cine o să intre. S-au micşorat taxele, la ora asta, dacă nu fac transferuri şi nici calificare, mai trebui să pun un milion-două din buzunar. Mai pot încă 2-3 ani, dacă nu mă calific în Europa League şi nu fac transferuri”, a spus Gigi Becali.

Mirel Rădoi, răspuns pentru Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB îi dă indicaţii lui Adi Popa la marginea terenului, în meciul cu Partizan Belgrad
Mirel Rădoi, răspuns pentru Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB îi dă indicaţii lui Adi Popa

“În loc să încerce să aibă profit cu investiția pe care a făcut-o, el o duce spre faliment! Sper să nu se ajungă acolo, pentru că Steaua sau FCSB a transferat cam cei mai buni tineri jucători din România și sper să nu se oprească aici. Dar, eu spun cam unde duce drumul, dacă ei continuă astfel de strategii”, a fost reacţia lui Mirel Rădoi care l-a deranjat iniţial pe Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: