Fotbal intern

Mirel Rădoi, reacție surprinzătoare după golul primit de FCSB cu Chindia. Selecționerul a izbucnit în râs în loja Arenei Naționale. VIDEO

22.02.2020 | 23:51
Mirel Radoi reactie surprinzatoare dupa golul primit de FCSB cu Chindia Selectionerul a izbucnit in ras in loja Arenei Nationale VIDEO
ADVERTISEMENT

Dintr-o echipă care a încheiat pe val anul 2019, cu o victorie contra Craiovei, FCSB s-a transformat într-o grupare care nu mai bate pe nimeni. Sâmbătă, pe Arena Națională, sub privirile selecționerului Mirel Rădoi, vicecampioana a obținut un nou rezultat rușinos. Însuși antrenorul primei reprezentative a avut o reacție care spune totul despre echipa roș-albastră.

Mirel Rădoi a izbucnit în râs în loja Arenei Naționale după golul primit de FCSB de la Chindia

După eșecul dureros cu rivala Dinamo, FCSB a revenit pe Arena Națională pentru a-și spăla păcate contra Chindiei Târgoviște. Din păcate pentru roș-albaștrii, meciul a fost din nou unul modest, iar rezultatul pe măsură: 1-1.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Bogdan Argeș Vintilă au avut spectatori de lux în tribunele Arenei Naționale. Selecționerul Mirel Rădoi și-a urmărit fosta echipă și potențialii viitori jucători selecționabili pentru meciul cu Islanda din barajul EURO 2020.

Rădoi nu a avut mare lucru de văzut la roș-albaștri, aceștia fiind șterși, însă a avut un moment de amuzament.

ADVERTISEMENT

Acesta a izbucnit în râs în momentul în care Chindia a egalat pe Arena Națională, iar camerele au surprins acest lucru. VEZI VIDEO.

Florinel Coman, din nou șters la FCSB

Considerat jucătorul sezonului pentru FCSB, Florinel Coman a dezamăgit din nou, fiind schimbat după 45 de minute de Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Nu cu mult timp în urmă, Mirel Rădoi îl nominaliza pe golgheterul Ligii 1 într-un potențial prim ”11” cu Islanda.

Cum ar arăta echipa ideală pentru barajul cu Islanda în viziunea lui Rădoi expusă pe 13 februarie la emisiunea Marius Tucă Show.

ADVERTISEMENT
  • Tătărusanu – Chiriches, Radu Ștefan, Benzar, Toșca/Bancu – Cicâldău, Răzvan Marin – Mitriță/Coman, Man/Rotariu, Stanciu/Nistor/Budescu/Ianis Hagi – Alibec/Pușcaș/Keșeru/Florin Andone.

Gigi Becali l-a ”mitraliat” și el pe Coman

Evoluția modestă a lui Coman cu Chindia a fost evidențiată și de patronul FCSB, Gigi Becali. Acesta i-a transmis jucătorului său că în curând îşi va pierde locul de titular.

“Florinel, dacă el vrea ca echipa să joace toată pentru el, intră în duel cu 2-3. Așa e când ai iubire de sine și nu ești altruist. Nu o să mai joace, o să stea pe bancă. Ce să facem? Dacă joacă așa nu mai iau nici 1 milion pe el. Bine, nu contează.

El dacă va sta pe bancă îi vor veni mințile la cap. Eu așa cred. Că va sta.Nu înțelege că e joc de echipă. În loc să îl vadă pe primul și să paseze, se gândește cum să dribleze, se învârte. Asta e, o să iau eu banii”, a spus Becali despre ”perla” echipei.

ADVERTISEMENT