Sport

Mirel Rădoi nu mai crede în calificare: „Mi-e greu să cred că Macedonia nu va câștiga cu Islanda! E un eșec național”

Mirel Rădoi a fost dezamăgit după remiza albă dintre România și Islanda, selecționerul spunând că jucătorii ar fi trebuit să fie mai montați și a spus că nu crede că Macedonia de Nord nu va câștiga împotriva Islandei.
12.11.2021 | 00:07
Mirel Radoi nu mai crede in calificare Mie greu sa cred ca Macedonia nu va castiga cu Islanda E un esec national
Mirel Rădoi, dezamăgit după România - Islanda. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul României și-ar fi dorit mai multă atitudine din partea jucătorilor săi, cărora le-a reproșat faptul că nu au pus mai multe probleme adversarilor, în ciuda posesiei bune avute.

Mirel Rădoi nu a vrut să mai comenteze posibila lui plecare de pe banca tehnică a naționalei României.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi nu mai crede în calificare

Mirel Rădoi a fost dezamăgit după duelul dintre România și Islanda, scor 0-0, selecționerul recunoscând că ar fi vrut mai multe atacuri din partea elevilor săi și mai multă concentrare la finalizare.

Totodată, selecționerul a recunoscut că nu mai crede în calificare, fiind convins că Macedonia de Nord va câștiga meciul cu Islanda din ultima rundă:

ADVERTISEMENT

„Când e ceva la îndemâna noastră nu luăm, pentru că noi trebuie să ne chinuim. Sunt dezamăgit, le-am zis că nu vreau să revăd imaginea asta pe care am văzut-o în Armenia. Îmi pare rău pentru echipă și pentru suporteri.

Nu mi-a plăcut cum am jucat, nu putem să invocăm norocul sau ghinionul sau arbitrajul. Puteam să dăm și 40 de șuturi… Trebuia să accelerăm jocul, posesia trebuia să fie mai rapidă, nu am putut să facem nici combinații rapide”.

ADVERTISEMENT

„Am adus centrări, dar asta era în avantajul lor mai mult decât în al nostru. Am început lent construcția de la portar, mingile trebuiau să vină la Alibec. De multe ori l-am lăsat izolat și trebuia ajutat să ajungă la finalizare.

Îi înțeleg, dar mi-e greu să-i alin, sunt lucruri pe care le trăiești, pe care le simți și care se poate să-i chinuie toată cariera sau toată viața. Este un eșec pentru mine, este un eșec pentru ei, e un eșec național”, a mai spus Mirel Rădoi la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Nu am făcut față presiunii!”

E greu într-o țară unde foarte multe lucruri negative sunt scoase în față, noi nu putem să-i pregătim mental în doar câteva săptămâni. Am spus să nu pun multă presiune pe ei, acum îmi dau seama că poate mai trebuia să pun o presiune în plus pe ei.

Și eu îmi doresc și toată lumea vrea să termine pe locul doi, din păcate nu mai suntem la mâna noastră și nu cred că Macedonia nu va câștiga cu Islanda.

Le-am spus la pauză care e diferența de vârstă și de valoare dintre ei, din păcate nu am făcut față presiunii”,  a mai spus Mirel Rădoi la finalul partidei.

România mai are o șansă de a se califica la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar, însă este nevoie ca „tricolorii” să câștige meciul cu Liechtenstein, iar Islanda să nu piardă la Skopje, cu Macedonia de Nord.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,35 este cota pentru „peste 4,5 goluri” la meciul Liechtenstein – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: