Sport

Mirel Rădoi, scandal la conferința de presă înainte de România – Armenia: ”Adu-l pe Ivan încoace! Vreți circ? Facem circ!” Video

Selecționerul Mirel Rădoi s-a enervat la întâlnirea cu jurnaliștii de dinaintea meciului cu Armenia, de luni.
10.10.2021 | 18:32
Mirel Radoi scandal la conferinta de presa inainte de Romania  Armenia Adul pe Ivan incoace Vreti circ Facem circ Video
Mirel Rădoi a fost foarte furios la conferința de presă. L-a chemat pe Andrei Ivan să dea explicații jurnaliștilor. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost momente tensionate între Mirel Rădoi și jurnaliști la conferința de presă din Ghencea de dinaintea meciului România – Armenia.

Selecționerul ”tricolorilor” a fost deranjat de insistența cu care jurnaliștii l-au chestionat dacă a reușit să se facă înțeles de către jucători, pentru a evita o nouă situație precum cea din finalul partidei de la Hamburg, când Germania a înscris golul victoriei după o lovitură de colț.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a răbufnit în fața jurnaliștilor

Dialogul între selecționerul Mirel Rădoi și reprezentanții presei s-a încins în momentul în care a fost întrebat repetitiv dacă Andrei Ivan înțelege ce trebuie să facă în timpul unui meci la fazele fixe.

Jurnalistul făcea referire la faza din minutul 81 al meciului Germania – România, în care Muller, nemarcat de Andrei Ivan, a înscris golul de 2-1.

ADVERTISEMENT

”Ești convins că Ivan știa pe cine trebuie să țină? Pentru că din imagini pare că nu”, a insistat jurnalistul care l-a scos din minți pe Mirel Rădoi.

Selecționerul i-a cerut ofițerului de presă al echipei naționale să-l aducă imediat pe atacantul Universității Craiova pentru a răspunde personal la întrebare.

ADVERTISEMENT

”Îl poți aduce pe Ivan, te rog frumos? Adu-l pe Ivan încoace că facem circ. Dacă circ vrei, facem circ. Am răspuns imediat după meci, da? Am spus imediat că Ivan știe ce număr are de marcat, da?

Cred că sunt foarte clare lucrurile astea. Întrebați-l pe Ivan acum, ca să nu ziceți după aia că v-am mințit eu și mă duc să îi spun lui Ivan ce număr avea de marcat. Întrebați-l pe el!”, a contraatacat Rădoi.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan: ”Au venit 7 în careu și a rămas unul liber”

Ofițerul de presă al naționalei s-a conformat și l-a adus în sala de conferințe a stadionului Steaua pe Andrei Ivan, fotbalistul considerat vinovat pentru eșecul României de la Hamburg.

Deși surprins că trebuie să se justifice, atacantul a răspuns întrebării dacă știa că el era cel desemnat să-l marcheze pe Muller și a explicat de ce atacantul german a rămas liber la faza golului.

”Am înțeles că a fost vina mea. Eu trebuia să stau cu Muller, mi se transmis de pe bancă faptul că în momentul în care am intrat eu trebuia să îl marchez. Germanii au venit cu șapte jucători în careu și era unul liber”, a spus Andrei Ivan.

Imediat după explicațiile fotbalistului, selecționerul Rădoi a glumit cu acesta: ”Andrei, ca să îi fac pe plac, data viitoare nu o să te mai chem la națională”, a spus acesta râzând.

Mirel Rădoi către reprezentanții presei: ”Voi aveți un target: de a distruge jucătorii. Faceți-o!

După ce Andrei Ivan s-a prezentat în fața jurnaliștilor și a explicat faza din finalul întâlnirii Germania – România, selecționerul Rădoi și-a continuat tirada la adresa reprezentanților presei.

”Dacă voi vreți să faceți un caz și să îl decapităm, îl decapităm! Ați făcut-o și cu Markovic, îl decapităm și pe Ivan, probabil că următorul o să fie și Pușcaș. Mâine, nu o să marcheze nici Keșeru, o să îl decapităm și pe el și după aceea o să vedem, o să ziceți că echipa națională nu mai are atacanți.

O să începem cu ăștia mici pe care încercăm să îi construim, să îi creștem. Voi dați-le în cap să vedem după aia unde iese. Pentru că în fața voastră, indiferent cine va fi, voi aveți un target: de a distruge jucătorii. Faceți-o!

Noi încercăm să îi ridicăm. Poate nici noi nu putem să îi ridicăm la nivelul pe care voi îl așteptați. O să vedem ce se va întâmpla cu acești copii, pentru că indiferent cine va fi în fața voastră niciodată nu va fi îndeajuns de bun pentru voi”, a tunat Mirel Rădoi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,94 este cota pentru „ambele marchează” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT