Fotbal intern

Mirel Rădoi se gândește la o convocare surpriză! Perla Universității Craiova, în atacul României cu Islanda?

10.02.2020 | 19:06
Mirel Radoi se gandeste la o convocare surpriza Perla Universitatii Craiova in atacul Romaniei cu Islanda
ADVERTISEMENT

Debutul lui Mirel Rădoi pe banca primei reprezentative, programat a avea loc la barajul cu Islanda, ar putea să aducă un debut și în tricoul României. Valentin Mihăilă, revelația de la U21 și unul dintre oamenii de bază ai Craiovei, ar putea fi selecționat pentru duelul cu nordicii din luna martie.

Mirel Rădoi plănuiește o convocare surpriză la meciul cu Islanda: ”perla” Craiovei

După ce l-a trimis în teren la ultimele sale meciuri de la naționala U21, Mirel Rădoi s-ar putea baza pe serviciile lui Valentin Mihăilă și la meciul de baraj cu Islanda.

ADVERTISEMENT

Noul selecționer, alături de secundul Nicolae Dică, a fost prezent, duminică seara, la Ovidiu, acolo unde Mihăilă a adus toate cele trei puncte ale Craiovei în disputa cu Viitorul lui Gică Hagi.

Dică a avut numai cuvinte de laudă pentru ”bijuteria” oltenilor și a dezvăluit faptul că jucătorul poate ajunge oricând la una dintre naționale, staff-ul naționalei fiind impresionat de evoluțiile sale.

ADVERTISEMENT

“Cu toții avem o părere foarte bună despre el, pentru că arată nişte calități extraordinare pentru vârsta lui. Având acea viteză, este şi un jucător care apare foarte bine în faţa porţii.

Când va reuşi să fie mai combinativ, să joace între linii, din zona laterală să intre în zona centrală, şi va marca mai multe goluri, cu siguranţă va fi un jucător de mare valoare şi va costa mulţi bani. Este tânăr, are timp să înveţe aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu pot să spun cu ce şansă porneşte, dar important este ca el să aibă evoluţii bune, iar în momentul când este convocat, fie la naţionala de tineret, fie la cea mare, să vină să aibă aceleaşi evoluţii bune. Este un jucător care poate să crească enorm de mult”, a spus Nicolae Dică, la Telekomsport.

Mihăilă, sezon excelent în Liga 1 și la naționala U21

Valentin Mihăilă (20 de ani) traversează cel mai bun sezon din cariera lui, atât la echipa de club, cât și la națională. Pentru olteni a marcat 6 goluri în 21 de meciuri în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

El a debutat și la naționala U21 a României, în octombrie, la un meci cu Ucraina U21 din preliminariile Euro. Pentru micii ”tricolori” are deja 5 goluri în 4 prezențe.

În ultima rundă din Liga 1, fotbalistul a adus victoria oltenilor în partida cu Viitorul (2-1), cu golul reușit în minutul 82.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 1,97 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT