Fotbal intern

Mirel Rădoi se inspiră de la antrenorul lui Inter Milano! ”Continuă să mă surprindă”

07.12.2018 | 23:13
Mirel Radoi se inspira de la antrenorul lui Inter Milano Continua sa ma surprinda

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat că se inspiră de la antrenorul formației Internazionale Milano, Luciano Spalletti. Fostul mijlocaș crede că tehnicianul italian a câștigat prea puține trofee pentru ceea ce poate.

”Continuă să mă surprindă. Se implică în tot, e preocupat de tot ce apare nou, toate instrumentele de analiză, scouting, citește absolut tot, e super documentat. Din punctul meu de vedere are prea puține performanțe pentru ceea ce poate”, a dezvăluit selecționerul reprezentativei de tineret.

Mirel Rădoi îi încurajează pe jucătorii echipei naționale de tineret a României
Mirel Rădoi îi încurajează pe jucătorii echipei naționale de tineret a României

Mirel Rădoi se inspiră de la antrenorul lui Inter Milano: ”Spalletti și Ancelotti nu închid jocul”

”Mă uitam la fiecare conferință a lui Spalletti. Apoi am avut șansa, datorită lui Lobonț, să asist la antrenamentele lui. Am fost la mai multe cursuri unde a participat. El cu Ancelotti sunt diferiți, nu fac parte din categoria antrenorilor italieni care închid jocul. Se apără mult mai sus. E un antrenor căruia îi place posesia, căruia îi place să joace agresiv”, a firmat Mirel Rădoi, care a precizat că se inspiră de la antrenorul echipei Inter Milano.

În cadrul unei emisiuni la Telekom Sport, selecționerul naționalei de tineret a anunțat că ține cu Internazionale Milano în derby-ul din această seară cu Juventus Torino. În schimb, antrenorul de la FCSB, Nicolae Dică, a mizat pe ”Bătrâna Doamnă”.

Mirel Rădoi a reușit calificarea reprezentativei de tineret la Campionatul European din 2019 după o pauză de 20 de ani. ”Tricolorii mici” au fost repartizați într-o grupă extrem de dificilă la turneul final urmând să întâlnească puternicele formații ale Angliei, Franței și Croației.