Sport

Mirel Rădoi, semnal de alarmă înainte de FC Hermannstadt – Universitatea Craiova: „Ar fi cea mai mare greșeală să îi subestimăm”

Mirel Rădoi a declarat că jucătorii Universității Craiova nu trebuie să își subestimeze adversarii, chiar dacă nou-promovata FC Hermannstadt s-a confruntat cu probleme financiare.
31.08.2022 | 17:26
Mirel Radoi semnal de alarma inainte de FC Hermannstadt  Universitatea Craiova Ar fi cea mai mare greseala sa ii subestimam
Mirel Rădoi, semnal de alarmă înainte de FC Hermannstadt - Universitatea Craiova: „Ar fi cea mai mare greșeală să îi subestimăm din cauza problemelor”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi consideră că formația antrenată de Marius Măldărășanu poate să impună probleme „Științei. Jucătorii și staff-ul sibienilor și-au primit toate restanțele salariale înaintea meciului cu oltenii. Partida FC Hermannstadt – Universitatea Craiova este programată joi, de la ora 21:00, pe stadionul din Mediaș.

Mirel Rădoi, avertisment  pentru jucătorii Universității Craiova: „Ar fi cea mai mare greșeală să îi subestimăm”

Mirel Rădoi a declarat că FC Hermannstadt este o echipă puternică și poate pune probleme „Științei”, chiar dacă își dispută meciurile pe un teren neutru. Tehnicianul Universității Craiova apreciază munca pe care o depune Marius Măldărășanu, fostul său coleg la cursurile pentru licența PRO, la formația din Sibiu.

ADVERTISEMENT

„Întâlnim o echipă care joacă toate meciurile de acasă pe teren neutru, chiar dacă sunt foarte aproape de orașul lor. Îmi place foarte mult echipa, acest 4-3-3 pe care Măldă îl joacă, este îndrăgostit de el. Am fost colegi la licența PRO un an și jumătate, era îndrăgostit de acest sistem. Toate ideile lui se regăsesc în acest model de joc”, a spus Mirel Rădoi

FC Hermannstadt are probleme financiare mari, însă jucătorii și-au primit restanțele cu o zi înaintea confruntării cu Universitatea Craiova. Mirel Rădoi le-a transmis elevilor săi că nu trebuie să își subestimeze viitorii adversari din Superliga.

ADVERTISEMENT

„Ar fi cea mai mare greșeală să îi subestimăm din cauza problemelor. În astfel de momente grele te poți motiva din tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Jucătorii sunt împreună de foarte mult timp, doar câțiva jucători noi au venit, practic ei au petrecut și în Liga 2 un sezon întreg”, a mărturisit Mirel Rădoi.

„Au continuitate, se cunosc foarte bine și se pot motiva. Ar fi o mare greșeală din partea noastră să îi subestimăm. Putem să ne uităm la ultima partidă în care meritau să câștige după părerea mea. Este o echipă foarte agresivă, care știe ce vrea atât în faza de atac, cât și pe faza de apărare”, a declarat tehnicianul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi: „Hermannstadt este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului”

Antrenorul oltenilor a declarat că FC Hermannstadt este una dintre cele mai bune echipe din campionatul românesc. Mirel Rădoi a mărturisit că nu îl suprindre numărul de puncte acumulat de elevii lui Marius Măldărășanu, 10.

„Sunt puține echipe în România care joacă în maniera asta, destul de echilibrat indiferent de adversar sau terenul pe care joacă. Din acest punct de vedere, Hermannstadt este una dintre echipele bune ale campionatului și nu sunt deloc surprins de numărul de puncte adunat de ei”, a recunoscut antrenorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi este încântat de transferul lui Bogdan Mitrea: „Este un mare câștig pentru noi”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Bogdan Mitrea va fi folosit de Mirel Rădoi în partida cu FC Botoșani. Antrenorul oltenilor a declarat că nu a fost suprins de evoluția bună a fundașului central transferat de la Sepsi Sfântu Gheorghe și se așteaptă să aibă continuitate.

„Eu nu mai aveam nevoie de încă o confirmare a ceea ce s-a întâmplat la ultima partidă, pentru că îl știam foarte bine. Pentru mine nu a fost o surpriză (n.r. evoluția lui Bogdan Mitrea), bănuiesc că nici pentru cei din conducere și suporteri”, a spus Mirel Rădoi.

„Aseară am văzut meciul lui Sepsi și s-a văzut lipsa lui în apărare. Este un mare câștig pentru noi, iar el va trebui să aibă continuitate la fel cum a făcut-o și la Sepsi”, a mai spus antrenorul Universității Craiova despre Bogdan Mitrea.


  • (P) Cota BETANO pentru AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova: 2,20 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT