Fotbal intern

Mirel Rădoi și-a ales jucătorul preferat din Liga 1 înainte de U Craiova – FCSB: “E agresiv”

11.07.2020 | 21:11
Mirel Radoi sia ales jucatorul preferat din Liga 1 inainte de U Craiova  FCSB E agresiv
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, selecționerul României, și-a ales jucătorul favorit din Liga 1 înaintea partidei dintre U Craiova și FCSB, meci care se va disputa duminică, de la ora 21:00.

Rădoi l-a lăudat de mai multe ori pe Olimpiu Moruțan de la FCSB, dar favoritul său din campionatul României este Alexandru Cicâldău, jucător ajuns la Craiova de la Viitorul pentru un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei antrenate de italianul Cristiano Bergodi, iar Rădoi consideră că mijlocașul va fi un jucător important și la echipa națională.

Alex Cicâldău, fotbalistul evidenţiat de Mirel Rădoi înainte de U Craiova – FCSB

”Este un jucător care acoperă mai multe poziții, un jucător agresiv, chiar și când nu are mingea la picior. Este un jucător care are și ultima pasă, dar care poate să și marcheze”, a spus Mirel Rădoi, potrivit Mediafax.

ADVERTISEMENT

Cicâldău este cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro. El joacă la Craiova din iulie 2018.

Jucătorul de 23 de ani a bifat 37 de meciuri în toate competițiile în actualul sezon, a marcat de 14 ori și a dat 8 pase de gol.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău și-a început cariera fotbalistică la Academia lui Gheorghe Hagi. A bifat 50 de meciuri pentru Viitorul și alte 80 de partide la Craiova.

Dan Nistor, lăudat de Gigi Becali: “Are valoare”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a zis înaintea derby-ului Craiova-FCSB care este cel mai bun jucător din echipa oltenilor.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre cele două echipe se joacă duminică de la 21:00. Becali i-a lăudat pe Valentin Mihăilă și Alexandru Cicâldău, însă după părerea sa Dan Nistor (32 de ani) este cel mai valoros jucător al Craiovei.

”Sunt jucători buni la Craiova, ca Mihăilă și Cicâldău, care sunt fotbaliști de clasă. M-ați întrebat dacă-mi place cineva, eu am zis doi. Nu pot să spun de alții că nu-s buni. Dar Nistor e cel mai bun dintre toți, na! Dacă mă întrebați.

Când vorbesc de jucători de valoare, vorbesc de fotbaliști tineri, ca să iau bani. Nistor are valoare! Nu poți să spui că nu e valoros. Dar la mine e bănuțul! Dacă nu iau bănuțul, nu mă interesează”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Becali a vrut de mai multe ori să-l aducă pe Nistor la echipa sa. Patronul FCSB-ului l-a dorit pe jucător și în iarna lui 2019, dar acesta a ajuns la Craiova pentru 250.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,80 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT