Fotbal intern

Mirel Rădoi și-a făcut calculele pentru locul de baraj: “Armenia, o echipă cum nu îi place naționalei României”

29.03.2021 | 11:32
Mirel Radoi sia facut calculele pentru locul de baraj Armenia o echipa cum nu ii place nationalei Romaniei
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu 0-1 meciul de pe Arena Națională împotriva Germaniei. Devine clar că naționala lui Mirel Rădoi se va bate pentru locul doi în grupă, care duce la baraj, iar rezultatele de până acum pun reprezentativa noastră într-o poziție bună pentru a merge la baraj.

Mirel Rădoi și-a făcut calculele pentru locul de baraj

Însă, foarte multe depind de viitorul meci al naționalei României, împotriva Armeniei. Fără vedeta Mkhitaryan, armeenii au reușit surpriza grupei până acum: victorie cu 2-0 împotriva Islandei la Erevan.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre România și Armenia este programată miercuri de la ora 19:00 la Erevan, iar cu o victorie, România urcă pe locul doi după primele trei etape din preliminariile pentru Campionatul Mondial:

“Armenia este o echipă cum nu îi place naționalei României pentru că sunt bătăioși, agresivi și cu o organizare defensivă foarte bună”

“Pentru mine nu este o surpriză victoria Armeniei. Am văzut și primul meci, chiar dacă cei din Liechtenstein și-au dat autogol târziu în meci. Este o echipă mai unită, mai arțăgoasă fără Mkhitaryan, și-au dat seama că nu au un jucător care să rezolve meciul de unul singur. 

ADVERTISEMENT

În acel moment reacționează la nivel de grup. Este o echipă cum nu îi place naționalei României pentru că sunt bătăioși, agresivi și cu o organizare defensivă foarte bună. Nu doar în mandatul meu, ci și înainte, am văzut că am avut probleme cu astfel de echipe. 

“Noi vom merge acolo să câștigăm, e normal. Ei vor încerca să conserve locul doi și ne va aștepta o partidă dificilă”

Dacă batem în Armenia vom încheia această perioadă pe locul doi. Nu va fi un meci ușor. Cu siguranță, vor aborda echipa mult mai calculat decât au făcut-o împotriva Islandei. O să joace direct pe poartă.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să le lăsăm contraatacuri și spații. Noi vom merge acolo să câștigăm, e normal. Ei vor încerca să conserve locul doi și ne va aștepta o partidă dificilă. În momentul de față mă preocupă recuperarea jucătorilor pentru că ăsta este un motiv îngrijorător pentru noi.

Felul în care am risipit această energie, mai ales în repriza secundă, fără a aduce măcar un punct”, a spus Mirel Rădoi după înfrângerea cu Germania.

ADVERTISEMENT

Armenia, surpriza grupei! Maximum de puncte după două etape

În cazul în care “tricolorii” vor reuși să încheie pe locul doi în grupă, vor avea de trecut nu unul ci două baraje pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, în 2022. În acest moment, România este pe locul 4 în grupă cu 3 puncte, la egalitate cu Macedonia de Nord. Germania și Armenia ocupă primele două locuri cu maximum de puncte.

Clasament: 

Mirel Rădoi și-a făcut calculele pentru locul de baraj: "Armenia, o echipă cum nu îi place naționalei României"
Clasamentul grupei J

Confruntarea de la Erevan devine foarte importantă în actualul context al grupei. România poate urca în pole position pentru locul de baraj cu o victorie la Erevan, în condițiile în care ar egala la puncte Armenia și ar putea avea 3 puncte în plus față de Macedonia de Nord și Islanda, celelalte pretendente la locul de baraj.

  • 0 goluri a încasat Armenia în preliminarii până acum
  • 6 luni vor trece până la următoarele meciuri din preliminariile CM 2022

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,98 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Armenia – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: