Sport

Mirel Rădoi și-a făcut calculele pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: „Suntem pregătiți pentru orice moment”

Pentru Universitatea Craiova urmează prima partidă din Superliga cu Mirel Rădoi pe banca tehnică. Tehnicianul oltenilor își dorește o victorie împotriva celor de la CS Mioveni.
13.08.2022 | 23:23
Mirel Radoi sia facut calculele pentru Universitatea Craiova  CS Mioveni Suntem pregatiti pentru orice moment
Mirel Rădoi și-a făcut calculele pentru Universitatea Craiova - CS Mioveni: „suntem pregătiți pentru orice moment”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are o singură victorie în primele patru etape din sezonul 2022-2023, cu FC U Craiova 1948, scor 2-1. Mirel Rădoi speră să obțină cele trei puncte din confruntarea cu CS Mioveni, care este programată duminică, de la ora 16:00, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu – Severin.

Mirel Rădoi și-a făcut planurile pentru partida Universitatea Craiova – CS Mioveni: „Este o echipă arțigoasă cu o organizare defensivă foarte bună”

Mirel Rădoi a declarat că Universitatea Craiova va avea o partidă dificilă împotriva celor de la CS Mioveni, echipă care se află pe ultimul loc din clasamentul din Superligă. Argeșenii au obținut doar un singur punct cu FCSB, scor 1-1, în etapa trecută a campionatului.

ADVERTISEMENT

„O să fie un meci disputat, cu un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Chiar dacă sunt pe ultimul loc și au cea mai slabă apărare, este o echipă destul de periculoasă. Cea mai bună dovadă este că în ultima partidă contra FCSB putea să câștige pe final de meci. Este o echipă arțăgoasă cu o organizare defensivă foarte bună”, a declarat Mirel Rădoi.

„Mă aștept să văd anumite momente pe care le-au avut cu FCSB, pentru că sunt mult mai proaspeți ca noi din punct de vedere fizic. Să vină mai agresivi, să ne facă presing pe început de joc, dar suntem pregătiți pentru orice moment”, a mărturisit antrenorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Tehnicialul „alb-albaștrilor” a declarat că jucătorii Universității Craiova se concentrează pe partida împotriva celor de la CS Mioveni. Mirel Rădoi nu se așteaptă ca argeșenii să își asume riscuri pe stadionul Muncipal din Drobeta Turnu – Severin.

„Atmosferă nu poate fi decât foarte bună (nr. după victoria cu Zorya, scor 3-0). Astăzi încheiem această bucurie, iar toată atenția noastră se îndreaptă către meciul de mâine. Este o altă competiție, concentrarea va trebui să rămână la fel, dar datele problemei sunt diferite”, a spus Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

„Am întâlnit în Conference League o echipă foarte bună, dinamică, care încerca să își asume riscuri pe fază de construcție. Mâine nu cred că vom vedea de foarte multe ori asta din partea celor de la Mioveni”, a mai spus tehnicianul Universității Craiova.

Mirel Rădoi, despre revenirea pe stadionul din Drobeta Turnu – Severin: „Sper să fie cu noroc, am mai câștigat acolo cu Pandurii în urmă cu câțiva ani”

Până pe 30 septembrie, Universitatea Craiova își va disputa meciurile  de pe teren propriu pe arena mehedințeană, din cauza organizării și desfășurării festivalului „IntenCity”. Mirel Rădoi este născut în Drobeta Turnu – Severin, oraș în care a făcut primii pași în fotbal.

ADVERTISEMENT

„Sper să fie cu noroc, am mai câștigat acolo cu Pandurii în urmă cu câțiva ani (n.r. pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu – Severin). Lumea va fi prezentă la stadionul și nu doar din Severin, vor fi suporteri care vor veni din Craiova și toată țara să fie alături de băieți. Important este ca meciul acesta să se dispute în siguranță din punct de vedere al rezultatului și aici mă refer la o victorie”, a declarat Mirel Rădoi.

Antrenorul Universității Craiova se gândește să menajeze jucătorii care resimt oboseala după partida cu Zorya Luhansk. Înaintea confruntării cu CS Mioveni, Mirel Rădoi a declarat că va primi un răspuns din partea elevilor săi după antrenamentele dinaintea meciului.

„În momentul de față încă evaluăm, iar în seara asta o să avem un feedback de la jucători. De obicei în 48 de la disputarea partidei, jucătorii încep să resimtă oboseala. În momentul de față ar fi puțin dificil dacă i-am întreba înainte de antrenament. Vom vedea după antrenament și mâine dimineață care este starea lor”, a încheiat Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: 3,45 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT