Fotbal intern

Mirel Rădoi și-a început munca la națională. Selecționerul, prezent în cantonamentul FCSB: ”Parcă e intrarea la DNA!” VIDEO

15.01.2020 | 12:45
Mirel Radoi sia inceput munca la nationala Selectionerul prezent in cantonamentul FCSB Parca e intrarea la DNA VIDEO
ADVERTISEMENT

Noul selecționer al României, Mirel Rădoi, a început pregătirea barajului cu Islanda din 26 martie. Tehnicianul a ajuns în cantonamentul celor de la FCSB de la Marbella, acolo unde îi va urmări pe jucătorii selecționabili din echipa lui Bogdan Vintilă. FANATIK a anunţat de ieri că Rădoi va ajunge în cantonamentul lui FCSB


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,80 este cota pentru „ambele marchează: NU” în meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi și-a început munca la națională. Selecționerul, surprins în cantonamentul FCSB

În cursul zilei de miercuri, Mirel Rădoi s-a deplasat în cantonamentul vicecampioanei României din Spania. În imaginile surprinse de FANATIK, selecționerul naționalei este primit de Cătălin Făiniși, ofițerul de presă al roș-albaștrilor. VEZI GALERIE FOTO.

În momentul în care s-a salutat cu presa prezentă în Marbella, Mirel Rădoi s-a simțit ca la Direcția Națională Anticorupție: ”Parcă e intrarea de la DNA”, a spus selecționerul.

ADVERTISEMENT

Chiar în ziua prezentării sale oficiale la cârma primei reprezentative, Mirel Rădoi promitea că el și staff-ul său vor participa la antrenamentele echipelor care au jucători aflați în vizorul echipei naționale.

Toți cei care sunt membri în Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal mă vor ajuta, iar aici vorbesc de Țiti Dumitriu, Jean Vlădoiu sau Aurică Țicleanu.

ADVERTISEMENT

La fiecare antrenament, un membru al comisiei va participa, cu acordul cluburilor, să observe jucătorii care pot fi convocați la națională”, spunea Rădoi la conferința de prezentare din 27 noiembrie.

Rădoi vrea să scrie istorie și pe banca seniorilor

În vârstă de 38 de ani, Mirel Rădoi a avut rezultate de excepție la naționala U21, pe care a calificat-o la EURO 2019. În vara trecută, la Campionatul European de Tineret din Italia și San Marino, Rădoi a ajuns în semifinale cu România U21 și a calificat astfel naționala la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

ADVERTISEMENT

România lui Rădoi își joacă ultima șansă pentru Euro 2020 în martie

Mirel Rădoi va debuta oficial pe banca tricolorilor în martie. Pe 26, România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

În cazul în care se va califica la Campionatul European din 2020, România va întâlni Austria, Ucraina și Olanda. Două dintre aceste partide se vor disputa pe Arena Națională și unul la Amsterdam.

ADVERTISEMENT
Tags: