Sport

Mirel Rădoi și-a plătit datoriile către jucătorii Universității Craiova. Ce s-a întâmplat după antrenamentul de miercuri. Exclusiv

Mirel Rădoi și-a plătit datoriile pe care le avea către jucătorii Universității Craiova după antrenamentul de miercuri.
07.09.2022 | 21:53
Mirel Radoi sia platit datoriile catre jucatorii Universitatii Craiova Ce sa intamplat dupa antrenamentul de miercuri Exclusiv
Mirel Rădoi și-a plătit datoriile către jucătorii Universității Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că antrenorul oltenilor le-a făcut cinste cu o masă la restaurant elevilor săi, așa cum a promis după victoria din meciul cu Farul, scor 4-3.

Mirel Rădoi și-a plătit datoriile către jucătorii Universității Craiova

Mirel Rădoi și-a ținut promisiunea și le-a făcut cinste jucătorilor Universității Craiova cu o masă la restaurant, așa cum promisese după meciul cu Farul, scor 4-3, în care echipa sa a revenit spectaculos, după ce fusese condusă la un moment dat și la două goluri diferență.

ADVERTISEMENT

Astăzi, 7 septembrie, oltenii au avut un antrenament la ora 18:30, iar la ora 20:00 Mirel Rădoi i-a scos la masă pe jucători, mai precis la restaurantul „Epoca” din Craiova, unde au văzut partida dintre Ajax și Rangers, scor 4-0.

„Am avut încredere, curaj în partea a doua, le-am zis să nu stăm cu capul în pământ, nu avem nicio șansă dacă stăm așa și în acest caz ar trebui să rămânem la vestiare.

ADVERTISEMENT

Acum, sunt dator la ei cu o masă, le-am promis la pauză că voi plăti o masă dacă dăm două goluri în repriza a doua și nu mai primim”, spunea Mirel Rădoi la finalul meciului cu Farul.

Sorin Cârțu le-a atras atenția jucătorilor

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre victoria oltenilor cu Farul, atrăgându-le atenția jucătorilor că există o superficialitate în joc:

ADVERTISEMENT

„Din cauza acestor tipuri de meciuri m-am lăsat de antrenorat. Nu pot să mai albesc, dar se pot întâmpla altele. Nu intru într-o analiză, dar nu e bine, jucăm cu trei fundași centrali și luăm goluri pe axul central.

Sunt și jucători cu mare experiență. Avem un defect mare, o superficialitate în joc. Și la Beer Sheva am dat gol în 104 și am primit în 105.

ADVERTISEMENT

Nici nu am intrat bine în teren și era deja 1-0 pentru Farul. În momentul în care rezolvăm aceste probleme, sigur ne putem îndeplini obiectivele. Aș vrea ca Rădoi să fie foarte strict în tot ceea ce le cere jucătorilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: