Sport

Mirel Rădoi și-a primit atacantul de care avea nevoie. E apt pentru meciul FC Argeș – Universitatea Craiova. Exclusiv

Veste excelentă pentru antrenorul Universității Craiova, Mirel Rădoi. Atacantul pe care tehnicianul îl aștepta de ceva vreme e pregătit să joace contra lui FC Argeș.
07.10.2022 | 09:57
Mirel Radoi sia primit atacantul de care avea nevoie E apt pentru meciul FC Arges  Universitatea Craiova Exclusiv
În criză mare de soluții în ofensivă, Mirel Rădoi a primit și o veste bună. Atacantul pe care îl aștepta e gata de joc. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a avut mari probleme cu atacanții din lotul Universității Craiova, dar lucrurile au intrat pe un făgaș normal în ultime vreme. Iar la meciul oltenilor cu FC Argeș din SuperLiga, tehnicianul va putea conta pe atacantul pe care îl aștepta.

Ștefan Baiaram a făcut deplasarea la Pitești și e apt pentru meciul cu FC Argeș

Ștefan Baiaram este unul dintre atacanții de la care antrenorul Mirel Rădoi și fanii Universității Craiova au mari așteptări. Fotbalistul de 19 ani a jucat ultimul meci pe 1 septembrie, în eșecul oltenilor 0-1 cu FC Hermannstadt, atunci când a suferit o accidentare.

ADVERTISEMENT

După trei săptămâni de recuperare, atacantul a revenit la antrenamentele conduse de fostul selecționer, însă staff-ul medical al Universității a vrut să evite o recidivă a accidentării, astfel că Baiaram nu a evoluat în meciul cu FC Voluntari 1-1.

Pentru meciul de vineri seara, din deplasare cu FC Argeș, fotbalistul ar putea bifa primele minute după o lună de pauză. Ștefan Baiaram este în lotul deplasat de Rădoi la Pitești. Deși e apt 100% de joc, antrenorul nu s-a decis încă dacă îl va titulariza sau îl va lăsa pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

în cazul în care nu va fi folosit în primul „11”, atacantul ar putea prinde doar câteva minute, o decizie în acest sens urmând să fie luată de staff-ul tehnic și în funcție de cum vor evolua lucrurile pe tabela de marcaj.

Pe 1 septembrie, în meciul cu FC Hermannstadt, olteanul a rezistat doar o jumătate de oră pe  teren fiind înlocuit cu Vână după ce a acuzat puternice dureri musculare. Investigațiile medicale au relevat o leziune musculară la nivelul gambei.

ADVERTISEMENT

Probleme mari pentru Rădoi în ofensivă

Accidentarea lui Ștefan Baiaram nu a fost singura problemă cu care s-a confruntat în ultima perioadă antrenorul Mirel Rădoi.

Pe 11 septembrie și Andrei Ivan a suferit o ruptură musculară, însă internaționalul român a revenit mai repede decât se preconiza. A intrat în repriza a doua a partidei cu FC Voluntari, din etapa a 12-a din SuperLiga, și a marcat golul egalizator în duelul cu ilfovenii 1-1.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Rivaldinho este în continuare nerefăcut după o accidentare mai veche, iar Elvir Koljic s-a ”rupt” în partida cu FC Voluntari și nu se știe exact când va revenit pe teren.

Meciul FC Argeș – Universitatea Craiova se dispută vineri, de la ora 21:00, și va fi transmis la tv de posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru ”nu înscriu ambele echipe și se marchează sub 2,5 goluri” la FC Argeș – U Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT