Fotbal intern

Zeci de persoane, prezente la înmormântarea lui Martin Tudor, deşi legea permite doar opt! Printre ei, Mirel Rădoi şi foştii coechipieri de la Steaua. Foto

03.04.2020 | 17:47
Zeci de persoane prezente la inmormantarea lui Martin Tudor desi legea permite doar opt Printre ei Mirel Radoi si fostii coechipieri de la Steaua Foto
Mirel Rădoi și foștii colegi de la Steaua l-au condus pe ultimul drum pe Martin Tudor: „Te vom iubi mereu!”
ADVERTISEMENT

Moartea lui Martin Tudor a luat prin surprindere întreg fotbalul românesc, iar fostul portar al Stelei a fost condus pe ultimul drum de către foștii colegi.

Foștii colegi de la Steaua l-au condus pe ultimul drum pe Martin Tudor

Mirel Rădoi, Marian Aliuță, Daniel Oprița, Florentin Dumitru, Eugen Nae și Nana Falemi l-au condus pe ultimul drum pe Martin Tudor, care a fost înmormântat în comuna Ștefănești (Vâlcea). Cu toate că legea prevede, în timpul stării de urgenţă, că doar opt persoane pot participa la o înmormântare, la funeraliile lui Martin Tudor au fost prezente zeci de persoane.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul înmormântării, foștii săi colegi au strigat: „Martin Tudor, Martin Tudor / Te vom iubi mereu, te vom iubi mereu!”

Imagini de la înmormântarea lui Martin Tudor. Sursă foto: tribunavalceana.ro
Imagini de la înmormântarea lui Martin Tudor. Sursă foto: tribunavalceana.ro

Foștii colegi ai lui Martin Tudor au fost șocați de moartea sa

Dorinel Munteanu a fost șocat să afle că Martin Tudor a murit, mai ales pentru că știa că fostul său coechipier a venit pentru câteva zile în Reșița. La fel a fost și Laurențiu Diniță, celui căruia Martin Tudor îi urase la mulți ani, cu o seară înainte de a suferi un infarct.

ADVERTISEMENT

„Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul… Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie.

„Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 și 2005. După pentru că aveam nevoie de un băiat serios am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor.

ADVERTISEMENT

Și foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred… Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la așa ceva. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Dorinel Munteanu.

De-a lungul carierei sale, Martin Tudor a jucat pentru Steaua, CFR Cluj și „U” Cluj și s-a retras în anul 2008, devenind antrenor cu portarii.

ADVERTISEMENT

Fanii Stelei i-au adus un omagiu lui Martin Tudor, fostul portar al „roș-albaștrilor” și au lăsat un banner imens pe terenurile din Complexul Sportiv Steaua cu mesajul: „Am fi vrut de al tău dor, să mai strigăm o dată în cor, Martin Martin Tudor Tudor”.

  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie
ADVERTISEMENT