Fotbal intern

Mirel Rădoi și MM Stoica, la cuțite: „FCSB pregătește ceva” / „O diversiune”

27.11.2020 | 09:21
Mirel Radoi si MM Stoica la cutite FCSB pregateste ceva  O diversiune
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi (39 de ani) bănuiește că FCSB ar fi vrut să arate cu degetul spre echipa națională, după accidentările lui Dennis Man și Florin Tănase.

Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost schimbat în minutul 28 al meciului Gaz Metan – FCSB 2-3, din cauza unor probleme fizice, în timp ce căpitanul roș-albaștrilor a acuzat probleme musculare și n-a rezistat pe teren mai mult de 67 de minute.

ADVERTISEMENT

Dennis Man și Florin Tănase au leziuni fibrilare. Vom afla cât e de grav în zilele următoare, după noi investigații”, anunța în urmă cu două zile Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

FCSB, suspectată de un plan diabolic. Rădoi a aflat primul: „Vreau să tai din faşă iniţiativa”

Dennis Man și Florin Tănase au făcut parte din lotul convocat de Mirel Rădoi pentru ultimele meciuri ale României din 2020. Amândoi au fost titulari atât în partida amicală cu Belarus, cât și în meciul cu Irlanda de Nord, din UEFA Nations League.

ADVERTISEMENT

În partida cu  bielorușii, Man și Tânase au fost ambii înlocuiți în minutul 57, în timp ce la Belfast, atacantul a fost înlocuit în minutul 64, iar căpitanul lui FCSB, cel care a dat și pasa decisivă la golul lui Bicfalvi, a fost scos de Rădoi, cu trei minute înainte de fluierul final.

„Am înţeles că FCSB pregăteşte ceva şi vreau să tai din faşă iniţiativa. Accidentarile lui Man și Tănase nu sunt din cauza naționalei. Noi avem rapoarte, sunt scrise, pot să le vadă. Noi avem unul sau două antrenamente cu toţi jucătorii la nivel de echipă, nu îi putem pune pe jucători să alerge două ore pentru că nu avem timp.

ADVERTISEMENT

Mă deranjează acest lucru, pentru că azi dimineaţă am aflat. Am înţeles că de mâine încolo se pregătea, din partea clubului, să se dea vina pe Federație. Nu înțeleg de ce, pentru că ei și-au făcut pregătirea jucătorilor pentru a evolua din 3 în 3 zile”, a declarat Mirel Rădoi pentru Digi Sport.

MM Stoica, reacție pe Facebook

Declarația lui Mirel Rădoi l-a deranjat pe Mihai Stoica. Managerul lui FCSB consideră că subiectul ar fi trebuit discutat și că selecționerul suferă influență din partea unor persoane.

ADVERTISEMENT

„Dacă aveam de gând să contest alegerile selecționerului, o făceam până acum. Dacă aveam de gând să-i pun în cârcă selecționerului accidentările lui Man și Tănase, o făceam până acum. Pare o diversiune de slabă factură ceea ce face selecționerul acum. Totuși, nu cred că a inventat, cred că s-a luat după unii care au inventat. 

Îi spun aici, acum, că nu aveam de gând să ies cu nicio declarație despre el sau despre echipa națională. Și n-o voi face niciodată. Pentru că nu e treaba mea și pentru că respect ce a făcut Mirel Rădoi pentru Steaua/FCSB. Și din prietenia care credeam că ne leagă, chiar dacă am vorbit foarte rar în ultimii ani. Decât să “tai din fașă”, mai bine dai un telefon. Dacă nu te crezi superior”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru Gloria Buzău – FCSB: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT