Sport

Mirel Rădoi, stresat înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova: „Are o problemă la tibie, nu poate merge”. Video

Universitatea Craiova se va confrunta cu FC Argeș în ultima etapa din faza grupelor din Cupa României Betano, iar Mirel Rădoi a declarat că își dorește să obțină o victorie.
06.12.2022 | 15:35
Mirel Radoi stresat inainte de FC Arges  Universitatea Craiova Are o problema la tibie nu poate merge Video
Universitatea Craiova are probleme de lot înaintea confruntării cu FC Argeș. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC Argeș – Universitatea Craiova se va juca miercuri, de la ora 17:00, iar oltenii au nevoie de o victorie, pentru a obține calificarea în următoarea fază a competiției. Mirel Rădoi a mărturisit că „alb-albaștrii” au ca obiectiv câștigarea Cupei României Betano.

Mirel Rădoi, temător înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova: „Știm ce s-a întâmplat în campionat, atunci când am pierdut”

Universitatea Craiova speră câștige împotriva trupei antrenate de Marius Croitoru și să meargă mai departe în Cupa României Betano. În runda precedentă a competiției, formației din Bănie a remizat pe terenul celor de la CS Ocna Mureș, scor 1-1, iar Mirel Rădoi i-a taxat pe jucători, pentru pasul greșit.

ADVERTISEMENT

„FC Argeș este o echipă foarte bună. În partida trecută a lor au fost două reprize diametral opuse, pentru că prima a aparținut Rapidului, însă FC Argeș cred că merita victoria în a doua. Nu va fi ușor deloc, știm ce s-a întâmplat în campionat, atunci când am pierdut contra lor.

Va fi un meci decisiv și mult mai important pentru noi, decât pentru FC Argeș. Cu o victorie în această partidă, putem să ne calificăm mai departe în Cupa României. O evaluare mai exactă a lotului va fi făcută în această seară, în funcție de problemele care au apărut în partidele cu Chindia și FC U”, a spus Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi anunță că există probleme de lot la Universitatea Craiova, înaintea partidei cu FC Argeș. Tehnicianul „alb-albaștrilor” a declarat că David Lazar are probleme la tibie, iar Giedrius Arlauskis este accidentat, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„S-ar putea să apară foarte multe probleme, cu excepția celor urgente. După acea intrare a lui Ganea, David Lazar și-a rupt apărătoarea și are o problemă la tibie, nu poate merge. Din punctul acesta de vedere este unul dintre jucătorii, pe care nu îi vom avea disponibili la această partidă alături de Arlauskis. Pentru orice antrenor, grup de jucători, club și suporterii este clar că Cupa României este un obiectiv”, a spus Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Mihai Căpățînă, înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova: „Cupa este un obiectiv pentru noi”

Mihai Căpățînă se așteaptă să aibă o misiune dificilă împotriva celor de la FC Argeș, însă acesta a declarat că jucătorii Universității Craiova merg să câștige pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Mijlocașul „alb-albaștrilor” a mărturisit că elevii lui Mirel Rădoi resimt oboseala pe finalul anului 2022.

„Ne va aștepta o partidă foarte dificilă. Au făcut un meci bun (n.r. cu Rapid București, scor 1-1), din punctul meu de vedere cred că puteau câștiga acea partidă cu puțină șansă. I-am văzut și cred că au un joc destul de bun și consistent.

ADVERTISEMENT

Mergem să câștigăm, pentru că ,după cum știe toată lumea, Cupa este un obiectiv pentru noi. Cred că a fost un mic dezavantaj, pentru că nu este ușor să joci fiecare meci în deplasare. Indiferent unde jucăm, noi abordăm fiecare meci la victorie și așa vom face și mâinea seară. 

Cred că este normal să se acumuleze puțină oboseală, dar cred că s-a acumulat la toate echipele. Nu trebuie că trebuie să ne gândim la asta sau să fie un factor, care să ne stea pe creier. Fizic stăm destul de bine și cred că vom arata bine mâine”, a spus Mihai Căpățină.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,24 este cota pentru „X2” la meciul FC Argeș – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT