Sport

Mirel Rădoi, supărat după Germania – România 2-1: „Nu pot să accept să primim gol din fază fixă!”

Mirel Rădoi a fost mulțumit după Germania - România, scor 1-1.
09.10.2021 | 00:13
Mirel Radoi suparat dupa Germania  Romania 21 Nu pot sa accept sa primim gol din faza fixa
ADVERTISEMENT

Selecționerul României și-a lăudat jucătorii pentru eroismul de care au dat dovadă și are încredere mare în ceea ce pot face în duelul cu Armenia de luni, 11 octombrie.

Mirel Rădoi a fost totuși supărat pentru golul doi marcat de Germania, atunci când Thomas Muller a reluat, nemarcat, după un corner.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, supărat după Germania – România

Mirel Rădoi a fost supărat pe jucătorii săi după duelul din Germania și este nemulțumit de felul în care aceștia au primit al doilea gol din corner: „Ne-am gândit că trebuie să aducem trei fundași centrali, pentru că atacă mult în profunzime și cu trei fundași centrali putem să ne apărăm mai bine.

Nu am fi supărați dacă Germania marca dintr-o fază obișnuită pentru ei, dar nu pot să accept că primim gol dintr-o fază fixă, când ai om lângă tine”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă meritam mai mult, Germania ne-a dominat clar, dar ar fi fost un punct de moral pentru noi, mai ales că am avut părți bune de meci. O mare parte din jucătorii noștri nu sunt obișnuiți cu ritmul la care sunt supuși jucătorii lor în Bundesliga.

Burcă nu sunt sigur că poate juca cu Armenia, a simțit ceva la finalul primei repriză și după în a doua repriză nu a mai putut continuat.

ADVERTISEMENT

Avem variante pentru el și vom găsi soluții. Și Nedelcu sau Albu pot apărea acolo la nevoie, sunt soluții. Dacă Germania câștigă toate meciurile, la fel și noi dacă vom câștiga tot, vom obține locul doi.

Nu mai avem timp să ne plângem, trebuie să stăm cu gândul la meciul cu Armenia, la victorie”, a mai spus Mirel Rădoi la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Nu e cel mai bun meci al meu la națională!”

Mirel Rădoi a continuat și a vorbit despre meciul cu Armenia, crucial în lupta pentru obținerea locului doi în grupă: „Mergem să câștigăm cu Armenia, nu e cel mai bun meci făcut de mine ca selecționer, pentru că se poate interpreta un răspuns de-al meu, ca și cum aș fi mulțumit cu o înfrângere.

Trebuie să recuperăm jucătorii din punct de vedere mental, asta e cel mai important. Din punct de vedere fizic, nu putem să ne plângem, problema noastră e din punct de vedere mental.

Așteptam demult acest gol al lui Ianis, mai avem și alți jucători care pot face astfel de faze. Noi trebuie să câștigăm toate cele trei partide”.

„Mi-am dorit mult un punct pentru băieți și cred că îl meritau pentru efort. Depinde de noi să arătăm aceeași atitudine ca în seara asta.

Nu am de răspuns la nicio opinie, respect toate declarațiile și opiniile venite pentru mine”, a mai spus Mirel Rădoi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: