Fotbal intern

Mirel Rădoi surprinde după tragerea la sorți: „E o grupă accesibilă” + ”În Islanda vreau doar să nu fie înghețat terenul”. VIDEO

30.11.2019 | 20:32
Mirel Radoi surprinde dupa tragerea la sorti E o grupa accesibila  In Islanda vreau doar sa nu fie inghetat terenul VIDEO
ADVERTISEMENT

Sâmbătă a avut loc tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European din vara anului viitor. În caz de calificare, România va întâlni Olanda, Ucraina și Austria, grupă pe care Mirel Rădoi o consideră accesibilă. Pentru barajul din martie, selecționerul își dorește un teren accesibil în Islanda, iar nordicii sunt considerați favoriți pentru accederea în finală.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,84 este cota pentru „Sub 1.5 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, mulțumit de tragerea la sorți

Mirel Rădoi, numit selecționer al României după plecarea lui Cosmin Contra, consideră accesibilă posibila grupă de la EURO, unde „tricolorii” ar putea întâlni Olanda, Ucraina și Austria. Antrenorul primei reprezentative consideră Islanda favorită în meciul din barajul din Liga Națiunilor, Scoția fiind un adversar mai abordabil.

„E o grupă accesibilă. Olanda e prima favorită, Ucraina e a doua. Am vorbit cu Şevcenko, mi-a făcut cunoştinţă Cosmin cu el, chiar spunea că e încrezător şi că pot bate pe oricine. Cu Cosmin Contra sunt prieten, era normal să avem o relaţie bună şi să stăm împreună aici, la tragere.

ADVERTISEMENT

Eu aş fi preferat Scoţia în semifinale, Islanda e o echipă foarte puternică şi pleacă cu prima şansă. Mie îmi va fi greu pentru că nici măcar nu putem să facem un amical până la baraj”, susține Mirel Rădoi.

Mirel Radoi primele declaratii dupa tragerea la sorţi pentru grupele EURO 2020

Grupa României dacă ne calificăm: Olanda, Ucraina și Austria! Grupa morții e Germania, Franța și Portugalia – https://fntk.ro/dcarq

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 30. November 2019

„Poate să se joace în Danemarca”

Temperaturile din luna martie ar putea face imposibilă disputarea partidei din semifinalele barajului din Liga Națiunilor în Islanda, motiv pentru care Mirel Rădoi anunță că duelul decisiv pentru EURO s-ar putea juca în Danemarca.

ADVERTISEMENT

„Islandezii vor lua în calcul schimbarea terenului, până pe 20 decembrie trebuie să comunice. În Islanda vreau doar să nu fie îngheţat terenul. Poate să se joace chiar în Danemarca”, a declarat Mirel Rădoi.

După ce a terminat pe locul patru în grupa preliminară, selecționata României are șansa barajului din Liga Națiunilor pentru calificarea la Campionatul European, unde Bucureștiul va găzdui patru partide. În semifinala play-off-ului, „tricolorii” vor întâlni Islanda, iar în cazul unui succes Bulgaria sau Ungaria ar fi adversarul din ultimul act.

ADVERTISEMENT