Sport

Mirel Rădoi, taxat dur: „E o circărie ce a făcut! Trebuie să îi ceară scuze lui Ivan”

Mirel Rădoi a fost taxat dur și i s-a transmis că ar trebui să îi ceară iertare lui Andrei Ivan.
11.10.2021 | 21:38
Mirel Radoi taxat dur E o circarie ce a facut Trebuie sa ii ceara scuze lui Ivan
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu a catalogat momentul în care Mirel Rădoi l-a chemat special la conferința de presă pe Andrei Ivan, pentru a vorbi despre al doilea gol primit de „tricolori” împotriva Germaniei, drept „circărie”.

Analistul TV consideră că Mirel Rădoi a exagerat și că Andrei Ivan nu ar fi trebuit chemat la conferința de presă într-un astfel de mod.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, taxat dur după ce l-a chemat pe Andrei Ivan la conferința de presă

Momentul tensionat între Mirel Rădoi și jurnalistul Mihai Mironică a fost comentat de Florin Răducioiu, care a spus că selecționerul a făcut o „circărie” atunci când l-a adus pe Andrei Ivan la conferința de presă pentru a răspunde la întrebarea pusă de jurnalist.

„Eu mă aștept ca Rădoi să vorbească cu Ivan despre asta, că nu se fac astfel de gesturi, iar Ivan trebuie să se bată să-și câștige locul de titular.

ADVERTISEMENT

După mine, Rădoi trebuie să îi ceară scuze lui Ivan, pentru că nu se fac astfel de scene, de circării la un nivel de acest fel.

E o abordare complet greșită a selecționerului, îmi pare rău, dar trebuie să aibă grijă la comportament pe viitor”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place că a venit Ivan la conferința de presă!”

Basarab Panduru a analizat momentul și a recunoscut că lui i-a plăcut că Andrei Ivan a venit la conferința de presă când selecționerul l-a chemat, dar spune că Rădoi a vrut să devieze întrebarea primită de la jurnalist, care făcea referire directă la el:

„Mie îmi place că a venit Ivan la conferința de presă. El a fost adus obligat. Nu cred că îl chema dacă era Chiricheș în locul lui. Jucătorul vine că nu știe despre ce este vorba, te cheamă mister și te duci să vorbești.

ADVERTISEMENT

Cred că Rădoi cu bună știință a deviat discuția. El a știut clar ce au vrut să știe oamenii, adică ce a fost întrebat”.

„A fost întrebat că de ce s-a ajuns ca vulpoiul de pe teren a ajuns să fie marcat de cel mai slab jucător care poate marca într-un astfel de meci, Ivan nu poate să stea pe 6 metri și să fure mingea”, a mai spus Basarab Panduru.

După meciul cu Armenia, România mai are de jucat încă două meciuri în grupa J pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, împotriva Islandei și împotriva Liechtensteinului.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,70 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT