Sport

Mirel Rădoi, ultima întâlnire cu jucătorii Universității Craiova. Fostul antrenor al oltenilor s-a văzut cu Mihai Rotaru în baza din Lunca Jiului. Foto

Mirel Rădoi a fost în baza „Ilie Balaci”, pentru o ultimă întâlnire cu jucătorii Universității Craiova. Acesta s-a întâlnit cu Mihai Rotaru, chiar înainte de plecare.
08.12.2022 | 14:42
Mirel Radoi ultima intalnire cu jucatorii Universitatii Craiova Fostul antrenor al oltenilor sa vazut cu Mihai Rotaru in baza din Lunca Jiului Foto
Mirel Rădoi s-a ântîlnit pentru ultima oară cu jucătorii Universității Craiova în cantonamentul din Lunca Jiului. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Înfrângerea din derby-ul cu FC U Craiova 1948, eliminarea din Cupei României Betano și declarațiile lui Sorin Cârțu l-au determinat pe Mirel Rădoi să părăsească Universitatea Craiova. Fostul antrenor al „alb-albaștrilor” a revenit în Bănie și s-a întâlnit cu jucătorii oltenilor în baza din Lunca Jiului.

Mirel Rădoi, ultima întâlnire cu jucătorii Universității Craiova. Fostul antrenor al oltenilor a dat peste Mihai Rotaru în cantonamentul oltenilor

Jucătorii Universității Craiova au revenit în Bănie, după înfrângerea cu FC Argeș, scor 2-1, și au început recuperarea în Lunca Jiului. În incinta bazei de pregătire „Ilie Balaci” s-au aflat Mirel Rădoi, iar alături de acesta au fost și membrii staff-ului său: Vergil Andronache, Horațiu Baciu, Robert Tufiși și Mihai Ianovschi.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a petrecut câteva ore alături de jucătorii Universității Craiova, iar la plecare s-a întâlnit și cu Mihai Rotaru. Mirel Rădoi a părăsit baza de pregătire în jurul orei 10:30 într-un Bentley, iar FANATIK a suprins momentul.

Mirel Rădoi a părăsit cantonamentul Universității Craiova într-un Bentley. sursă foto: FANATIK
Mirel Rădoi a părăsit cantonamentul Universității Craiova într-un Bentley. sursă foto: FANATIK

Mihai Rotaru a mărturisit că s-a întâlnit cu Mirel Rădoi, iar finanțatorul oltenilor a declarat că și-au urat succes, după încheierea colaborării. Acesta a declarat că jucătorii au avut ședință cu noul staff tehnic condus de interimarul Dragoș Bon.

ADVERTISEMENT

„Am discutat în jurul orei 9, ne-am salutat, ne-am urat succes unii altora. Plecau de la antrenament și am venit special pentru a saluta pe toată lumea. Am avut o ședință cu jucătorii și noul staff. Sper și sunt sigur că vom lua șase puncte în aceste două meciuri”, a spus Mihai Rotaru la PRO Arena.

Finanțatorul Universității Craiova a venit special la Craiova, după demisia anunțată de Mirel Rădoi, iar acesta a petrecut câteva ore în preajma echipei. Mihai Rotaru a părăsit cantonamentul la 12:30, iar în următoarele momente primul jucător al „alb-albaștrilor” a ieșit pe terenul din baza de pregătire.

ADVERTISEMENT
Valerică Găman a ieșit pe terenul din Lunca Jiului
Valerică Găman a ieșit pe terenul din Lunca Jiului

Cine va conduce Universitatea Craiova în ultimele două meciuri din 2022

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Mirel Rădoi și staff-ul său, iar oltenii au ales pe cine se vor baza în următoarea perioadă. Soluția pentru termen scurt pregătită de Mihai Rotaru a fost comunicată pe pagina oficială de Facebook a formației din Bănie.

Astfel, Universitatea Craiova va fi condusă de Dragoș Bon în confruntările cu CS Mioveni și Chindia Târgoviște din SuperLigă. Finanțatorul oltenilor speră ca formația din Bănie să obțină maximul de puncte din meciurile rămase în anul 2022.

ADVERTISEMENT

Staff-ul lui Dragoș Bon la Universitatea Craiova este format din Ionuț Stancu, Daniel Tudor antrenor cu portarii, iar cei doi preparatori fizici vor fi Cătălin Tudor și Daniel Ene. Interimarul ales de olteni nu este străin jucătorilor, care au mai colaborat cu acesta.

Dragoș Bon a fost secund la formația din Bănie în mandatele lui Corneliu Papură și Cristiano Bergodi, iar acesta are o relație foarte bună cu jucătorii. Acesta s-a declarat un fan al Universității Craiova, iar în ultimele luni a fost „ajutorul” lui „Papi” la formația secundă a oltenilor.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „ambele marchează” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT