Fotbal intern

Mirel Rădoi vrea să-i naturalizeze pe Billel Omrani și Dumitru Cardoso: ”Sunt jucătorii care mie îmi plac”

29.11.2019 | 00:57
Mirel Radoi vrea sai naturalizeze pe Billel Omrani si Dumitru Cardoso Sunt jucatorii care mie imi plac
ADVERTISEMENT

Noul selecționer al echipei naționale a României, Mirel Rădoi, vrea să-i naturalizeze pe atacanții Billel Omrani de la CFR cluj și Dumitru Cardoso de la Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul a preluat prima reprezentativă în această săptămână, după ce Cosmin Contra a plecat în urma ratării calificării la Euro 2020 din preliminariile clasice.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,48 este cota pentru ”oaspeții nu marchează” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi vrea să-i naturalizeze pe Billel Omrani și Dumitru Cardoso: ”Nu avem cum să facem procedurile pentru meciul cu Islanda”

”În momentul de faţă sunt doi jucători străini care i-aş putea identifica în momentul de faţă ca jucători care ar putea fi naturalizaţi, Omrani şi Cardoso. Sunt jucătorii care mie îmi plac şi o să avem o discuţie la nivel de Federaţie”, a declarat Mirel Rădoi despre naturalizarea lui Billel Omrani și a lui Dumitru Cardoso.

”Nu avem cum să facem procedurile pentru meciul cu Islanda. Dar pentru perioada următoare. Va fi foarte greu, pentru că trebuie să vedem exact procedurile juridice, dacă are naţionalitate, cum, de la cine, bunic, străbunic, dacă are buletin sau paşaport…”, a mai spus Rădoi la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Rădoi are obiectiv calificarea la Euro 2020

Mirel Rădoi a fost prezentat ca  noul selecționer al naționalei României într-o conferință de presă în care Răzvan Burleanu i-a trasat și primul obiectiv: “calificarea la Euro 2020”. Omul care a dus echipa de tineret în semifinale la Campionatul European în vară a fost adus “să curețe”, în primul rând imaginea naționalei.