Life

Mirela Banias de la Insula Iubirii a împlinit 40 de ani. Frumoasa brunetă, schimbată radical

Vă mai amintiți de Mirela Banias de la Insula Iubirii? Fosta concurentă a împlinit 40 de ani și arată total diferit în prezent.
21.11.2022 | 12:06
Cum și-a sărbătorit ziua de naștere fosta concurentă de la Insula Iubirii. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mirela Banias de la Insula Iubirii a împlinit 40 de ani, de curând. Frumoasa brunetă arată diferit la această vârstă și avut parte de o petrecere memorabilă.

Mirela Banias de la Insula Iubirii a împlinit 40 de ani. Fosta concurentă este de nerecunoscut

Mirela Banias este vizibil schimbată și se poate observa că a trecut pragul cabinetului medicului estetician. Ea a fost tratată precum o regină de către soțul său, căci acesta i-a organizat ziua de naștere, informează Click. Întreg evenimentul s-a sărbătorit la un local pe care-l dețin cei doi.

ADVERTISEMENT

Mirela Banias a primit o mulțime de cadouri din partea invitaților, iar cu unul dintre ele s-a afișat pe rețelele de socializare, mai exact, cu un lănțișor din aur, care avea atașat un bănuț, despre care a spus:

”Am intrat în familie”, a scris într-un Instastory fosta participantă la Insula Iubirii. De altfel, așa cum se poate vedea în imagini, Mirela Banias a îmbrăcat la petrecere o rochie strălucitoare, care-i scoate în evidență bustul generos.

ADVERTISEMENT

Cine este soțul Mirelei Banias

Frumoasa brunetă este împreună cu actualul partener, Vasile Tecar, de aproape trei ani, iar lângă acesta pare că și-a găsit liniștea, după câteva dezamăgiri.

Pe rețelele de socializare, Mirela Banias nu ezită o clipă în a-i împărtăși sentimentele, mai ales recunoștinta pentru faptul că i-a adus fericirea în viață.

ADVERTISEMENT

”Traiesc ,Florin, alături de tine cea mai frumoasă poveste de dragoste. Nu găsesc cuvintele potrivite prin care să îți spun cât de mult însemni pentru mine și cât de multe mi-ai oferit de când ne cunoaștem.

Mi-ai oferit liniște și pace sufletească, mi-ai oferit iubirea la care visam și mi-ai oferit căsnicia pe care speram că o voi avea într-o zi. Sunt cea mai norocoasa din lume pentru că te am lângă mine zi de zi (…)

ADVERTISEMENT

Pur si simplu am fost menita sa fiu, alaturi de tine si sa-mi vad tot viitorul si alaturi de tine sa simt ca pot sa trec prin orice furtuna, orice criza, orice razboi, orice probleme, alaturi de tine sunt mai puternica, alaturi de tine ma simt in siguranta, iar pentru aceste trairi muncesc sa daruiesc inapoi la fel de multa stabilitate, iubire, incredere, speranta, zambete (…)”, a scris la un moment dat Mirela Banias, pentru soțul său, în online.

ADVERTISEMENT