Life

Mirela Baniaș de la Insula Iubirii a împlinit doi ani de căsnicie. Cum a sărbătorit alături de soțul ei

Mirela Baniaș a sărbătorit alături de soțul ei doi ani de căsnicie.
07.07.2021 | 23:24
Mirela Baniaș de la Insula Iubirii a împlinit doi ani de căsnicie. Cum a sărbătorit alături de soțul ei. Sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Bucurie mare în familia fostei concurente de la Insula Iubirii. Mirela Baniaș și soțul ei, Florin Tecar au sărbătorit împlinirea a doi ani de la căsătorie.

Nașii le-au fost alături la un asemenea eveniment și au adus și un cadou special.

Mirela Baniaș de la Insula Iubirii a împlinit doi ani de căsnicie

Mirela Banias de la Insula Iubirii își ține fanii la curent cu tot ce face. Așa s-a întâmplat și ieri când a anunțat că au trecut exact doi ani de când ea și Florin Tecar și-au unit destinele. Bruneta le-a arătat acestora cadoul inedit pe care l-a primit de la nași. Un tort superb în formă de inimă.

ADVERTISEMENT

În plus a mai fost un motiv de petrecere. Darius, băiatul familiei a luat examenul de bacalaureat.

“Mulțumim, nașa! Doi ani de căsnicie și bacul lui Darius”, a scris Mirela Banias pe contul său de Instagram.

Ce au scris fanii despre soțul fostei concurente de la Insula Iubirii

La începutul anului, fanii au luat-o la întrebări pe Mirela Banias, după ce aceasta nu a mai postat poze cu soțul ei. Cei mai mulți au crezut că s-au despărțit. Bruneta a reacționat însă imediat și a clarificat situația, spunându-le că relația este mai solidă ca niciodată.

ADVERTISEMENT

“Mă amuză niște mesaje de la voi foarte tare: “Unde-i soțul tău? De ce nu mai poze cu el? V-ați despărțit? Nu ai mai făcut ceva timp poze cu el”. Deci, acum nu am timp pentru că mă duc la cumpărături, dar, Florine, pregătește-te că vin acasă să facem poze pentru fete” le-a scris Mirela Baniaș urmăritorilor ei.

În 2019, Mirela și Florin au avut o nuntă de vis, despre care bruneta a povestit pe blogul său.

“Ne-a ajuns și această zi, cea în care am spus DA, atât în fața primarului, cât și în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

A fost un DA spus doar în fața părinților, a copiilor și a nașilor, așa că nimeni altcineva nu a știut ce avea să se întâmple weekendul trecut și nici nu am fi vrut să știe, căci am dorit să fie un moment intim, un moment pe care să îl trăim cu sufletul și nu cu stresul organizării unui eveniment în toată regula. 

Cununia a avut loc în Dej, cu ajutorul primarului de acolo, căruia îi mulțumim din suflet pentru toate cuvintele frumoase. Apoi, ne-am urcat în mașini și am pornit spre Suceava.”, povestea aceasta în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT