Life

Mirela Negoiță de la Chefi la Cuțite, prima reacție după ce a fost eliminată: „O experiență unică”

Mirela Negoiță de la Chefi la Cuțite a postat prima reacție după ce a fost eliminată din competiția de la Antena 1.
24.05.2021 | 18:11
Mirela Negoita de la Chefi la Cutite prima reactie dupa ce a fost eliminata O experienta unica
ADVERTISEMENT

Mirela Negoiță de la Chefi la Cuțite a postat prima reacție după ce a fost eliminată. Concurenta a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu. 

Cele trei echipe au avut o probă extrem de dificilă în ediția de duminică seară, iar amuleta lui Cătălin Scărlătescu i-a încurcat și mai mult pe concurenții din echipa albastră.

ADVERTISEMENT

Chef Scărlătescu și-a folosit amuleta astfel încât concurenții din echipa lui Florin Dumitrescu să nu poată vorbi timp de o oră. Echipele au avut de pregătit un ingredient care să conțină numai sare, apă, piper și ulei, folosindu-și creativitatea.

Mirela Negoiță de la Chefi la Cuțite, prima reacție după ce a fost eliminată

Mirela Negoiță a părăsit show-ul culinar în lacrimi. La duel, concurenții au avut de gătit un preparat care să aibă ca vedetă o legumă sau un fruct.

ADVERTISEMENT

Astfel, Mirela Negoiță a ales să prepare un cheesecake, însă desertul ei nu i-a impresionat pe jurați și i-a adus eliminarea.

Aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Chiar dacă drumul ei s-a terminat în ediția de aseară, Mirela este fericită că a avut ocazia să trăiască o astfel de experiență.

ADVERTISEMENT

„Chefi la Cuțite sezonul De la bun început am spus, nu sunt un bucătar cu Rozete sau stele Michelin ci un bucătar cu o bucătărie românească în spate!

Nu am visat să fiu selectată, nici să iau 3 cuțite, nici să iau tunica, și nici să câștig 7 beatle! A fost mai mult decât mă așteptam!

ADVERTISEMENT

A fost și va rămâne o experiență unică! Mulțumesc, Chef Florin Dumitrescu ! Am plecat( ieșit) cu fruntea sus!, a scris fosta concurentă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Negoiță ???‍? (@mirelanegoita79)

Reacția lui Florin Dumitrescu după eliminarea Mirelei Negoiță

Chef Dumitrescu a postat și el un mesaj după eliminarea concurentei din echipa lui. „Îmi pare rău că pleacă Mirela. Eu m-am ținut de promisiune.

Pentru cei care se află în aceeași situație ca și ea, vă recomand să aveți mai multă încredere în forțele proprii și nu permiteți nimănui să vă pună frână! Baftă, Mirela!”, a sccris juratul pe rețelele sociale.

Într-una dintre edițiile recente, Mirela s-a aflat în pericol de eliminare, însă chef Dumitrescu a folosit o amuletă și a salvat-o.

Încă de la început, concurenta a fost în echipa albastră, urmând ca chef Scărlătescu să o ia la el, folosind o amuletă, însă a revenit în echipa originară. De data aceasta, eliminarea Mirelei a fost una definitivă.

Echipele chefilor Dumitrescu și Scărlătescu au ajuns la duel, Sorin Bontea fiind cel care a reușit să câștige battle-ul.

ADVERTISEMENT