Life

Mirela Vaida a anunțat când iese de pe post. Ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezintă la Antena 1

Mirela Vaida a făcut anunțul despre emisiunea pe care o prezintă zi de zi la Antena 1. Vedeta va pleca în curând în vacanță!
27.07.2021 | 18:30
Mirela Vaida a anuntat cand iese de pe post Ce se intampla cu emisiunea pe care o prezinta la Antena 1
Mirela Vaida, cântăreață și prezentatoare tv. Foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și-a anunțat fanii că pleacă în vacanță! Prezentatoarea emisiunii Acces direct de la Antena 1 face deja numărătoarea inversă și abia așteaptă să se răsfețe în concediu.

Cântăreața de muzică populară a cărei emisiune se numără printre cele mai urmărite din România va face o pauză după un an full, unul plin de povești impresionante de viață.

ADVERTISEMENT

Show-ul Acces direct s-ar putea să continue și în timp ce Mirela va fi în vacanță, cum s-a mai întâmplat de câteva ori când aceasta a fost înlocuită de artista Emilia Ghinescu.

Mirela Vaida numără zilele până la concediu

Mirela a postat pe pagina ei de Facebook că mai sunt trei săptămâni până când va merge în vacanță și abia așteaptă să se bucure de cât a mai rămas din această vară.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai fost recent plecată, în primăvară, împreună cu soțul ei. Artista s-a dus în Egipt, însă nu și-a epuizat încă toate zilele de concediu, așa că plănuiește alte momente de relaxare alături de cei dragi.

„Hai că nu mai avem mult… doar 3 săptămâni și vine vacanțaaa! Ha!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a avut un an destul de bun. Artista nu a avut de ce să se plângă, chiar dacă anul pandemiei nu a fost unul ușor pentru mulți.

Vaida a continuat să muncească pentru emisiunea pe care o realizează de ceva timp, iar pe lângă asta a făcut bani și din participarea în sezonul trecut al emisiunii Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Pandemia i-a adus succes pe linie

După ridicarea restricțiilor, Mirela s-a întors la una din pasiunile sale. A pășit din nou pe scena teatrului cu musicall-ul „Acces direct la… muzică” de la Teatrul Constantin Tănase.

Piesa de teatru a fost bine primită de spectatori. Vedeta le-a mulțumit în repetate rânduri pe rețelele de socializare pentru că au fost alături de ea.

Pe lângă teatru și televiziune, Mirela se ocupă și de muzică, după cum știe toată lumea. De curând, folclorista a lansat o melodie cu colega ei de platou, asistenta de televiziune Cosmina Adam.

Aceasta a scris și un mesaj pe Instagram despre noua ei melodie. „Faceți loc la moldovence”, este mesajul scurt postat de Cosmina pe Instagram, mesaj care este chiar titlul melodiei cântate în duet cu Mirela.

 

ADVERTISEMENT