Life

Mirela Vaida a dat cărțile pe față. Adevărul despre rivalitatea dintre ea și Gabriela Cristea

21.05.2020 | 13:25
Mirela Vaida a dat cartile pe fata Adevarul despre rivalitatea dintre ea si Gabriela Cristea
Mirela Vaida a dat cărțile pe față. Adevărul despre rivalitatea dintre ea și Gabriela Cristea. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Foarte multă lume a crezut de-a lungul timpului că între Mirela Vaida și Gabriela Cristea există un conflict mocnit datorită faptului că vedeta de la Antena 1 i-a luat locul frumoasei brunete. Gazda „Acces Direct” a lămurit, însă, situația și a mărturisit care este adevărata natură a relației lor.

Mirela Vaida și Gabriela Cristea s-au certat? Ce spune prezentatoarea de la Antena 1

Mirela Vaida a dat cărțile pe față și a spus care este adevărul despre cearta pe care se presupune că ar fi avut-o cu Gabriela Cristea. Cântăreața și prezentatoarea de la Antena 1 a făcut lumină în acest caz mărturisind că nu a avut niciun schimb de replici cu frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, gazda emisiunii „Acces Direct” a mai precizat că o cunoaște pe Gabriela Cristea de foarte mulți ani, încă de pe vremea când aceasta din urmă prezenta show-ul „Noră pentru mama”, difuzat la Kanal D.

„O cunosc pe Gabriela, pentru că am mai participat la «Noră pentru mama» în calitate de invitat. Timpul scurs de la venirea mea aici a fost însă foarte scurt şi nu am apucat să iau, recent, legătura cu ea”, spunea Mirela Vaida, în anul 2011, informează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Mirela Vaida să o înlocuiască pe Gabriela Cristea la emisiunea matrimonială

Mirela Vaida a declarat că nu s-a certat cu bruneta, relația lor răcindu-se din cauza faptului că nu au avut timp să socializeze. Așadar, nici vorbă de vreun conflict, în ciuda faptului că vedeta a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la cârma emisiunii „Noră pentru mama”.

„Vreau însă să clarific un lucru: eu nu m-am certat cu Gabi niciodată, nu suntem în conflict”, a completat cunoscuta prezentatoare de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a prezentat timp de 5 ani emisiunea matrimonială, dar a luat decizia de a pleca din cauza neînțelegerilor pe care le-a avut la vremea respectivă cu șefii ei de origine turcă.

Data de 4 aprilie 2011 a fost prima zi în care Mirela Vaida prezenta show-ul matrimonial de la Kanal D mărturisind că inițial a simțit o răceală din partea telespectatorilor, dar în cele din urmă oamenii s-au obișnuit cu imaginea ei de pe sticlă.

ADVERTISEMENT

„La început am simţit un afront, dar nu acuz pe nimeni pentru acest lucru. Apoi am descoperit câţi fani are NPM, oameni care sunt ataşaţi de formatul emisiunii, de concurenţi, iar pe Facebook am primit sute de cereri de prietenie.

Români din Spania, Grecia sau Serbia mi-au scris mesaje pentru concurenţi şi chiar şi pe stradă lumea mă roagă să le transmit acestora sfaturi şi încurajări”, mărturisea Mirela Vaida, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT